Mesajul emoționant postat de Mădălin Ionescu pe contul de Instagram al Cristinei Șișcanu, după ce vedeta a izbucnit în plâns la Survivor România

Cristina Șișcanu a întâmpinat deja primele probleme în competiția Survivor România, iar cel care îi este alături cu gândul și sufletul este nimeni altul decât soțul ei, Mădălin Ionescu.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G

fara descriere

Competiția Survivor România devine din ce în ce mai dură pentru Cristina Șișcanu care plânge de dorul fetișei sale și al lui Mădălin Ionescu. Aseară, vedeta nu a mai rezistat și și-a dat frâu sentimentelor în fața camerelor de filmat. Faimoasa de la Survivor a spus că nu a stat nedespărțită de fata și soțul ei, iar acum faptul că nu știe nimic de ei o macină pe interior.

Citeste si: Fosta iubită a lui Ilie Dumitrescu s-a făcut stewardesă! Frumoasa Teodora este cu 25 de ani mai tânără decât fostul ei partener!

Citeste si: Faimoșii de la Survivor România, în avionul groazei! Cristina Șișcanu s-a lovit la cap din cauza turbulențelor violente! EXCLUSIV

Citeste si: Cristina Șișcanu, declarația care a șocat înainte de a pleca la Survivor România! ”Îmi tremură inima!” Ce a determinat-o să facă o asemenea afirmație cutremurătoare

Mesajul emoționant postat de Mădălin Ionescu pe contul de Instagram al Cristinei Șișcanu, după ce vedeta a izbucnit în plâns la Survivor România

Însă nu doar Cristina Șișcanu resimte despărțirea bruscă, ci și Mădălin Ionescu care este alături de soția sa trup și suflet, dacă altfel nu se poate. Aseară, soțul Cristinei Șișcanu a postat un mesaj emoționant pe contul de Instagram al soției sale, alături de o fotografie din timpul competiției Survivor, după ce a văzut la televizor imaginile cu soția sa în lacrimi. 

fara descriere

Mădălin Ionescu s-a emoționat profund când a văzut-o pe soția sa plângând în fața camerelor de filmat și a simțit nevoia să scrie câteva cuvinte de încurajare.

fara descriere

„Un supraviețuitor nu e doar un individ musculos care e in stare sa facă 100 de flotări pe minut. Un supraviețuitor e mai mult decât atât. Un supraviețuitor este cel care reușește sa învingă greutățile, sa evolueze, sa se adapteze, cel care caută și găsește soluții, cel care se ridica după ce a căzut , cel care își învinge limitele, cel care devine mai bun cu fiecare zi. Viața nu e un joc. Important e sa privești înainte. Asta face un supraviețuitor!”, este mesajul de încurajare scris de Mădălin Ionescu pe contul de Instagram al soției sale.

Clipe grele pentru Faimoșii de la Survivor România! Cristina Șișcanu a izbucnit în plâns: „Mi se pare că nu mai rezist”

Cristina Șișcanu nu a stat nicio zi fără fetița ei, iar acest lucru se resimte de când participă în competiția Survivor România. Vedeta deja simte că nu mai rezistă fără Petra și a început să plângă de dorul ei.

„Ne trezim foarte devreme. Cum apar zorii zilei, cred că sunt printre primii care mă trezesc. Mă chinuie foarte tare și dorul de casă. Mi-e foarte dor de cea mică. Mi se pare că nu mai rezist fără ea. Pe tot parcursul zilei, pentru că avem foarte multe de făcut, încerc să mă abțin, dar îmi e foarte dor de Petra și de Mădălin. Noi tot timpul am fost împreună, nu am stat despărțiți așa mult timp și când îmi dau seama că au trecut doar câteva zile și când îmi dau seama că mai trebuie să stau foarte mult.”, a spus Cristina Șișcanu printre lacrimi.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate