Vedete

Mesajul emotionant primit de Anca Surdu de Valentine's Day!

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Mesajul emotionant primit de Anca Surdu de Valentine's Day!icon photo
De Valentine's Day, gandurile celor de acasa se indreapta catre Republica Dominicana, acolo unde Faimosii si Razboinicii se lupta in fiecare zi, intr-un show extraordinar transmis de Kanal D. Un om drag Ancai Surdu i-a transmis acesteia un mesaj emotionant cu ocazia Zilei Indragostitilor.

Marcela Fumea, antrenoarea lotului national de gimnastica aerobica al Romaniei si bineinteles si antrenoarea Ancai Surdu ii urmareste acesteia evolutia cu sufletul la gura in fiecare seara de sambata pana marti la Exatlon, show-ul extraordinar transmis de Kanal D."Doresc sa-i  transmit felicitari si putere Multa in continuare.Sa lupte ca la campionatele europene si mondiale. Tot lotul este alaturi de ea!""Sunt conştienta ca voi avea adversari redutabili, dar sunt pregatita sa le fac faţa”, spune fosta sportiva de performanţa, in prezent antrenor de fitness. Anca a lasat acasa nu numai rude şi prieteni, dar şi un iubit celebru. Este vorba despre Silviu Paşca, fost concurent la "Vocea Romaniei" actual membru de incredere al echipei lui Smiley, la „HaHaHa Production”.

stirilekanald.ro
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal D

Duminica, de la ora 20:00, Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu sunt invitatii vedeta care vor invarti “Roata Norocului”, la Kanal D.

Titlu secțiune