Mesajul emoționant trimis de Roxana lui Hamude la câteva zile de la eliminarea bărbatului din casa Puterea dragostei! ”Ăștia puțini care suntem îți simțim lipsa”! Nimeni nu se aștepta la așa ceva

Roxana a ținut să îi scrie câteva cuvinte lui Hamude la puțin timp după plecarea lui din casa Puterea dragostei

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriere

Hamude a fost ultimul concurent eliminat din casa Puterea dragostei! Controversat, dar totodată extrem de îndrăgit de telespectatori, stripperul a creat multe discuții în show, chiar și în ziua în care a plecat din competiție! Astfel, dacă inițial, a spus că a dorit să plece acasă, pe urmă, a fost deranjat de anumite jocuri care s-au făcut pe la spatele lui.

”Am vrut să ies, este adevărat, și le-am rugat, în special, pe fete să mă voteze, dar, la final, am avut o strângere de inimă. În momentul în care i-am văzut acolo pe cei cu care m-am înțeles foarte bine, am fost încercat de regrete. Vă spun, fără să mă ascund, am plâns ca un copil! Mi-au dat lacrimile nu pentru că aș fi părăsit show-ul, ci pentru anumite persoane din staff, cu care m-am înțeles foarte bine! Am regretat că am lăsat în emisiune oameni cu care m-am înțeles, Bogdan Mocanu, un om minunat, Adrian, Deea, Roxana și lista ar mai putea continua”, a spus Hamude, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Citeste si: Imagini șocante! O fetiţă de 6 ani a căzut de la etajul 26! După nefericitul eveniment s-a ridicat și a plecat! E miraculos ce a salvat-o

Citeste si: Raluca de la Puterea Dragostei, mesaj acid pentru Hamude: "E mincinos și cu strategii! Îl punea pe Adrian să..."

Citeste si: Brigitte Năstase, scandal monstru la „Ferma”: „Mă simt folosită, am o problemă psihică...”

fara descriere

Roxana de la Puterea dragostei i-a dat un mesaj lui Hamude! ”Să-ți găsești pe cineva pe gustul tău care te va face fericit” 

Vestea eliminării lui Hamude de la „Puterea dragostei” nu le-a picat deloc bine tuturor concurenților. În premieră, WOWbiz.ro a prezentat cât de afectată a fost una dintre fete când a aflat că bărbatul a ieșit din competiție. ”A plecat un om corect, un om care ține cu dreptatea întotdeauna, un om cald și bun, cu sufletul curat”, a scris Roxana în dreptul imaginii care a strâns mii de like-uri.

Surprinzător, câteva zile mai târziu, Roxana de la Puterea dragostei i-a dat un mesaj lui Hamude și în privat! ”Dorința ți s a îndeplinit așa cum ți-ai dorit, însă noi ăștia puțini care suntem îți simțim lipsa și îți dorim să fii bine și să-ți găsești pe cineva pe gustul tău care te va face fericit”, au fost cuvintele emoționante ale frumoasei concurente, pe care striperul le-a citit, într-un live, pe facebook-ul WOWbiz.ro.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate