Mesajul emoționat al Simonei Gherghe după ce Alessandra Stoicescu a născut! ”Știu cât de mult ți-ai dorit acest copil și Dumnezeu te-a binecuvântat cu o fetiță”

La scurt timp după ce buna ei prietenă, Sandra Stoicescu a adus pe lume un copil, Simona Gherghe i-a transmis câteva cuvinte emoționante

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriere

Fericire mare în familia Alessandrei Stoicescu în aceste moment. Ieri, la oreler prânzului, prezentatoarea TV a născut o fetiță perfect sănătoasă.

Vedeta i-a dat și numele, după ce a și povestit presei ce  a determinat-o să facă o asemenea alegere. "Am visat într-o noapte numele de Sara şi e un nume biblic, iar Maria este la fel. Şi se va numi Sara Maria Constantinescu. A fost binecuvântată de Papa Francisc şi de Preafericitul Părinte Daniel", a relatat Alessandra Stoicescu.

Citeste si: Familia criminalului de la Caracal, mesaj pentru părinții victimelor, Alexandra și Luiza! Ce le-a transmis

Citeste si: Dezvăluiri șocante! Ce s-a întâmplat cu monstrul din Caracal când i s-a făcut rău! ”S-a întins pe scaune și a rămas nemișcat” EXCLUSIV

Citeste si: Concurenta de la Puterea Dragostei care a dat vestea cea mare: ”Sunt însărcinată în a treia lună”

fara descriere

Alessandra Stoicescu a născut! Care au fost primele cuvinte ale prietenei sale, Simona Gherghe

Imediat ce Alessandra Stoicescu a născut, pietena ei, Simona Gherghe, a ținut să îi transmit un mesaj emoționant. ”Sunt foarte fericită pentru tine, mă bucur că atât tu, cât și bebelușul sunteți bine! Știu cât de mult ți-ai dorit acest copil și Dumnezeu te-a binecuvântat cu o fetiță. În calitate de persoană apropiată sufletește de tine, dar și de mamă, îți doresc tot binele din lume”, a spus prezentatoare TV într-un live exclusiv pe WOWbiz.ro!

Citește cum a anunțat Alessandra Stoicescu faptul că va deveni mamă doar pe kfetele.ro

fara descriere 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate