Mesajul Gabrielei Firea în ziua alegerilor prezidențiale! ”Am votat pentru o Românie în care toţi cetăţenii să fie respectaţi indiferent cărei categorii socio-profesionale aparţin”

Gabriela Firea s-a prezentat la urnele de votare încă de la 7 dimineața. Ce mesaj a transmis edilul Capitalei.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Alegeri prezidențiale 2019. Primarul Capitalei, Gabriela Firea, s-a prezentat în această dimineață, încă de la ora 07:00, la urnele de votare pentru a-și exprima alegerea.

Alegeri prezidențiale 2019. După ce a votat, Gabriela Firea a oferit și declarații, susținând că își dorește ”o Românie în care toţi cetăţenii să fie respectaţi”.

Citeste si: Cu cine a venit Viorica Dăncilă la vot! Toți au rămas uimiți: ”Cine se scoală de dimineață ajunge departe, nu?”

“Am votat pentru o Românie în care toţi cetăţenii să fie respectaţi indiferent cărei categorii socio-profesionale aparţin, pentru un dialog mai direct cu toţi cetăţenii din România, mai apropiat, mai cald pentru înţelegerea nevoilor tuturor, pentru respectul faţă de valorile câştigate după Revoluţie, mă refer în primul rând la libertatea presei, la diversitatea opiniilor care vin din partea mass-media, de asemenea, pentru pluripartidism cred că au trecut acele epoci în care există un singur partid, partidul unic, democraţie înseamnă diversitate de opinii, multe partide, multe publicaţii, multe televiziuni şi este normal să fie aşa şi ar fi păcat să regresăm, în loc să facem paşi înainte pentru democratizarea ţării noastre”, a declarat Firea.

Citeste si: Alegeri prezidențiale 2019 turul 2! Bătălia finală! Viorica Dăncilă versus Klaus Iohannis! Cine va câștiga?

Citeste si: Ce mesaj a trimis Traian Băsescu în ziua alegerilor prezidențiale 2019, turul II! "Dacă azi nu votezi, în următorii 5 ani să taci din gură”

Alegeri prezidențiale 2019. Gabriela Firea este împotriva austerității

“De asemenea, pentru mine ca edil este foarte important să votăm împotriva intenţiilor de austeritate, cred că am depăşit anii în care erau impuse curbe de sacrificiu, părinţii noştri au trecut prin aceste momente, ştim cât de greu a fost. Economia este la un stadiu bun, la nivel european şi trebuie menţinute aceste realizări”, a mai spus Gabriela Firea.

“Bineînţeles că întotdeauna e loc de mai bine, întotdeauna se poate mai bine şi ne dorim cu toţii să fie din ce în ce mai bine, dar cu oameni care gândesc la binele românilor, cetăţenilor români, indiferent de etnie şi acţionează în acest sens. Mi-aş dori fireşte şi nu cred că doar pentru că sunt femeie mai multă înţelegere, mai multă armonie, mai multă iubire între, mai puţină vrajbă, şi mai puţine tensiuni, un dialog mai civilizaţi şi mai deschis”, a conchis primarul Capitalei.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate