Mesajul Gabrielei Firea pentru bucuresteni: "Va implor, ramaneti acasa"

Mesajul transmis de primarul Gabriela Firea inainte de Paste.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

gabriela-firea-mesaj-de-paste-2020
gabriela-firea-mesaj-de-paste-2020


In articol:

Primarul municipiului Bucureşti, Gabriela Firea, a transmis sâmbătă, un mesaj video pe pagina sa de Facebook în care le cere tuturor oamenilor să rămână acasă, oricât de greu ar fi în această perioadă, pentru a nu fi compromis acest sacrifiu de o lună de zile. Ea spune că mai bine oamenii sunt plictisiţi, nerăbdători, mai bine fără petreceri şi fără tradiţie decât pacienţi.

Gabriela Firea a cerut oamenilor ca în perioada sărbătorilor pascale să stea acasă, să nu socializeze, dând astfel un ajutor medicilor, spunând că mai bine sunt singuri şi plictisiţi decât bolnavi la terapie intensivă.

Citeste si: Patriarhul Daniel, mesaj pentru toți românii în Vinerea Mare: „Serbăm Sfintele Paşti într-o vreme de tristeţe”

Citeste si: Invierea Domnului. Primul Paste in care credinciosii primesc lumina acasa, fara sa mearga la biserica

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Paste 2020. Mesajul Gabrielei Firea pentru bucuresteni: "Va implor, ramaneti acasa"

Firea le-a cerut bunicilor şi părinţilor să nu se lase convinşi de un prieten să iasă nici până la colţul străzii.

“Îi rog pe bunicii şi părinţii noştri să stea acasă în aceste zile, să nu se lase convinşi poate de un prieten, poate de un vecin, să rişte, să iasă din casă doar până la colţul străzii pentru că se pot întâlni cu alte persoane care sunt deja infectate, din dorinţa de a aduce în case Lumină, Lumina Sfântă. Este posibil să se îmbolnăvească şi nu se ştie care va fi urmarea după ce se contaminează. Poate să fie bine, dar poate să nu fie bine”, a transmis primarul.

Firea a mai spus gospodinelor să nu cheme invitaţi la masa de Paşte, iar tinerilor să nu meargă sau să organizeze petreceri după Înviere, aşa cum obişnuiau să facă în alţi ani.

Gabriela Firea, apel inainte de Paste: "Ramaneti in solitudine, oricat ar fi de greu"

“Am sacrificat economia, am sacrificat educaţia pentru că şcolile au trebuit să fie închise, cursurile suspendate. Şi noi ce facem acum? Am muncit cu toţii o lună, ne-am chinuit şi pentru două, trei zile în care dorim să păstrăm tradiţia compromitem toată munca noastră a tuturor în câteva ore. Vă implor, rămâneţi acasă, rămâneţi în solitudine oricât ar fi de greu”, a mai spus Gabriela Firea.

Ea a precizat că mai bine fără tradiţie în acest an decât pacient.

Citeste si: VIDEO| 11 bolnavi de COVID, într-un singur salon

“Mai bine plictisit decât pacient, mai bine nerăbdător decât pacient, mai bine izolat decat pacient, mai bine fără tradiţie decât pacient, mai bine fără petrecere decât pacient, mai bine fără invitaţi la masă decât pacient, mai bine fără Lumină de data aceasta decât pacient”, a transmis primarul Capitalei.

Firea a cerut oamenilor să se protejeze pentru că viaţa merită orice sacrificiu.

Urmatorul articol
Citește și:

Cifre oficiale: Numarul cadrelor medicale din Romania infectate cu coronavirus - Situatia pe judete

Așa arată locul din America în care se roagă Ionuț Dolănescu! Solistul are grijă și de mama lui, celebra Maria Ciobanu FOTO

Am aflat unde înfruntă coronavirusul soacra lui Liviu Dragnea! Mama Irinei Tănase, fostă asistentă medicală la Penitenciarul Rahova, locuiește la bloc

Mama Luizei Melencu, mesaj pentru nepoțelul ei de o lună și jumătate: ”Te iubește mamaie!” FOTO

Caz revoltător în Ploiești. O femeie de 45 de ani a murit după un avort. Medicul vinovat a încercat să cumpere tăcerea familiei: „Ce să facă bre cu banii? Mie dă-mi-o sănătoasă”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies