Mesajul impresionant al lui Cătălin Botezatu pentru cititorii WOWbiz.ro. V-a făcut cele mai frumoase urări! "Să nu ţineţi ranchiună" VIDEO EXCLUSIV

Cătălin Botezatu, mesaj impresionant pentru cititorii WOWbiz.ro. Vezi ce îţi urează de Sărbători.

Autor: Lili Lascar

Cătălin Botezatu este una dintre cele mai îndrăgite personalităţi mioritice.

Designer-ul care a debutat în showbiz acum mai bine de 30 de ani este în continuare un personaj care fascinează atât prin personalitatea lui cât şi graţie look-ului imposibil de copiat.

Cătălin Botezatu, mesaj impresionant pentru cititorii WOWbiz.ro.  "Oameni frumoşi"

Dacă stăm bine să ne gândim, protagonistul nostru nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este un brand în sine şi înţelegem de ce îl iubiţi atât de mult.

Ei bine, inegalabilul Cătălin Botezatu a vrut neapărat să le transmită un mesaj cititorilor WOWbiz.ro, de Sărbători.

" Vă doresc să aveţi curajul să trăiţi cum simţiţi, să vă bucuraţi de fiecare moment cu persoanele iubite, să nu ţineţi ranchiună, să nu aveţi regrete şi nu uitaţi că vă iubesc. Şi nu e doar un fel de a spune... Mă încântă şi mă încarcă pozitiv fiecare mesaj al vostru, fiecare compliment, fiecare reproş...Sunt cel mai fericit că sunteţi alături de mine de atâţia ani. Sărbători fericite, oameni frumoşi!, este mesajul lui Cătălin Botezatu pentru dumneavoastră.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Declaraţia CUTREMURĂTOARE a lui Cătălin Botezatu. Cel mai iubit creator de modă te va face să plângi. Unii au crezut că este un bilet de "adio".

E incredibil ce a putut să spună Mircea N. Stoian despre Cătălin Botezatu si Alina Eremia. Nimeni nu se aştepta la aşa ceva. "Este ostentativă" VIDEO EXCLUSIV!

Bianca Drăguşanu o să înnebunească de invidie. Ce spune Cătălin Botezatu despre Adelina Pestriţu la scurt timp după ce bruneta a devenit mamă! “Nu-mi vine să cred!” VIDEO EXCLUSIV!

Dana Budeanu, declarații despre vaccin: „Nu mă voi vaccina niciodată”

Horoscop vineri, 14 mai. Sfârșit de săptămâna cu scandal pentru o zodie: Evită nerăbdarea şi graba

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

Mărturii despre viaţa de apoi. O femeie susține că timpul se oprește pe acel tărâm. Ce spun specialiștii

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies