Mesajul incredibil al Faimosului Andrei Stoica pentru Dan Alexa, după ce a fost pocnit de Prodanca: „Din solidaritate...”

Ce i-a transmis Andrei Stoica lui Dan Alexa, după ce a fost lovit de Prodanca.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

La nici o zi de la momentul halucinant în care Anamaria Prodan l-a pocnit pe Dan Alexa, unul dintre cei mai cunoscuți sportivi din România i-a transmis un mesaj fabulos antrenorului echipei Astra Giurgiu.
In articol:

Fostul Faimos de la Exatlon, Andrei Stoica, i-a trimis un mesaj lui Dan Alexa, care a primit un croșeu de dreapta din partea impresarei Anamaria Prodan.

Citeste si: Dansatoare dependenta de operatii estetice! A cheltuit sute de mii de euro pe operatii! Cum arata inainte

Citeste si: Văduva lui Ilie Balaci este devastată: ”Îmi este dor de tine! Astăzi, 44 ani de căsătorie!”

Citeste si: Anamaria Prodan și Dan Alexa s-au întâlnit la mall! Ce s-a întâmplat între ei după ce impresara l-a lovit cu pumnul în față

„Îl invităm pe Alexa la Stoica Brothers Fight Academy pentru niște lecții gratuite de apărare. Din solidaritate, îi așteptăm la noi la sală pe toți bărbații bătuți de femeile lor. 😂😂 (dar și pe femeile care vor să învețe să lovească cu croșeul mai bine decât Ana Maria). 🙂 #solidaritate #egalitate #kickbox #MeToo?”, a scris Andrei Stoica, fost campion mondial de patru ori.

Anamaria Prodan și Dan Alexa s-au împăcat după ce impresara l-a lovit! Adevărul despre relația lor: „Au avut ceva de împărțit”

Anamaria Prodan și Dan Alexa au revenit la sentimente mai bune după episodul din incinta stadionului. Impresara a declarat că s-au împăcat după ce l-a lovit.

Imaginile în care Anamaria Prodan îl lovește cu pumnul pe Dan Alexa au ajuns virale. Frumoasa impresară i-a dat un pumn în față antrenorului de la Astra Giurgiu și mulți s-au grăbit să spună că între ei doi ar fi mai mult decât o simplă relație profesională. Cu toate că nu au existat niciodată dovezi că ai ar fi avut o aventură, nu este prima dată când se scrie ceva de genul acesta.

Ana-Maria Prodan a negat tot timpul că ar avea o relație intimă cu Dan Alexa. Mai mult decât atât, ea și soțul ei, Laurențiu Reghecampf, spun că au o căsnicie fericită, chiar dacă el se află în Dubai și ea, mai mult, în România. Ana-Maria Prodan ar fi povestit unor apropiați că regretă ieșirea pe care a avut-o și că ea și Dan Alexa s-au împăcat. Impresara și anrtenorul de la Astra Giurgiu sunt prieteni de mult timp, iar scandalul dintre ei nu a fost o criză de gelozie, ar fi subliniat soția lui Laurențiu Reghecampf.

„Anamaria nu are ce să mai spună despre ce s-a întâmplat. Ea şi Dan s-au şi împăcat. Discuţiile dintre ei nu au legătură cu femeile, ci sunt strict legate de fotbal. Dacă nu erau despre lucruri profesionale nu le-ar fi purtat în vestiar, de faţă cu cei din echipă. Au avut ceva de împărţit despre nişte jucători şi s-a ajuns aici. Regretă că a purtat aceste discuţii şi a avut această reacţie într-un astfel de loc, de faţă cu ceilalţi”, au povestit surse din anturajul impresarei, pentru Click!

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate