Mesajul incredibil pe care Alex Bodi l-a trimis Biancăi Drăguşanu pe whatsapp, dupa ce ea vrea să anuleze nunta : “Iar a intrat dracu' în tine?”

Puţini ştiu despre mesajul incredibil pe care Alex Bodi l-a trimis Biancăi Drăguşanu.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

alex bodi si bianca dragusanu

S-a aflat care a fost mesajul incredibil pe care Alex Bodi l-a trimis Biancăi Drăguşanu. Plecat într-o călătorie de afaceri, într-un moment în care relaţia sa cu Bianca a juns într-un punct declicat, Bodi ţine legătura cu ea prin whatsapp. La un moment dat, ea i-a scris “Te iubesc” după care a adăugat cinci inimioare roşii. (vezi ce fotbalişti legendari vor face afaceri cu Alex Bodi)

Citeste si: ȘOC după șoc în căsnicia Biancăi Drăgușanu! Diva și-a anulat nunta cu Alex Bodi?! Totul după scandalul de agresiune din urmă cu câteva zile! ”Ar putea pierde și avansul”

Citeste si: Alex Bodi îşi iubeşte calul mai mult decât pe Bianca Drăguşanu: “Iubirea dintre animale şi oameni e cea mai curată!”

Citeste si: Adevărul șocant din spatele agresiunii lui Alex Bodi la adresa Biancăi Drăgușanu?! De unde a pornit de fapt scandalul și ce avea de fapt bărbatul în telefon | DEZVĂLUIRI

Mesajul incredibil pe care Alex Bodi l-a trimis Biancăi Drăguşanu: “Şi eu te iubesc” 

“Şi eu te iubesc”, a răspuns Bodi, care a pus două inimioare. Ai pus mai puţine inimioare, a scris Bianca, care a adăugat un emoticon nervos. “Iar a intrat dracu în tine?”, a întrebat-o Bodi. WOWbiz.ro a dezvăluit că situația s-a complicat în cuplul Bianca Drăgușanu-Alex Bodi. Astfel, după scandalul uriaș de săptămâna trecută, atunci când fosta prezentatoare TV ar fi fost agresată de soț în parcarea unui restaurant, acum, ea pare să renunțe să îmbrace rochia de mireasă.

mesaj alex bodi bianca dragusanu

Mesajul mesajul incredibil pe care Alex Bodi l-a trimis Biancăi Drăguşanu: "Bia a sistat pregătirile" 

Acesta a fost mesajul mesajul incredibil pe care Alex Bodi l-a trimis Biancăi Drăguşanu. ”Totul s-a schimbat de câteva zile. Bia a sistat pregătirile, fără să stea pe gânduri. Ar putea pierde și avansul dat la local dacă nu se decide ce o să facă legat de petrecere. Deocamdată, nu i-a trecut supărarea definitiv, chiar dacă pare că s-a împăcat cu Alex. Vom vedea ce se va întâmpla”, au povestit, pentru WOWbiz.ro, persoane apropiate cuplului.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate