Stiri

Mesajul infiorator transmis de o mamica pe Facebook! Cum a reactionat curierul cand a aflat ca fiul ei este bolnav de autism

Distribuie pe:

Autor: A.N.C.

 
O tanara mamica al carui baietel de 3 ani sufera de autism a facut public un mesaj emotionant. Fata a povestit cum un curier a reusit sa-l faca pe fiul sau sa zambeasca. 
 
 "Le-am intrerupt conversatia si i-am explicat ca fiul meu are autism. Din cauza autismului, el nu reuseste sa vorbeasca asa cum o fac majoritatea copiilor de 3 ani. De obicei, raspunsul oamenilor in astfel de momente este sa dea din cap, unii sa spuna Dumnezeu sa-l binecuvanteze. 
 
Dar acest domn minunat a inceput sa aduca din camion lucruri usoare si sa i le dea fiului meu, care le-a luat cu bucurie si le-a pus dupa mine, alaturi de celelalte cumparaturi. Dupa ce toate cumparaturile erau in casa, am semnat pentru ele. Atunci curierul s-a aplecat intr-un genunchi in fata fiului meu si acesta, fericit, a semnat si el si a fost ajutat sa apese butonul de terminare a livrarii pe pad-ul electronic.
 

 

 
Vreau doar sa ii transmit recunostinat mea acestui om minunat, care, in loc sa ignore, sau sa fie incurcat de ceea ce aflase despre fiul meu a gasit o modalitate alternativa de a comunica cu el. Asta insemana pentru mine o lume intreaga.
 
Sunt sigura ca alti parinti cu copii care au nevoi speciale vor aprecia acest gest. Din pacate nu ii stiu numele, dar, domnule curier, daca vedeti acest mesaj, va multumim pentru bunatatea dumneavoastra. Cu dragoste, de la Tommy si mamica lui.", a povestit tanara.
Galerie foto