Mesajul Ioanei Ginghină care confirmă despărțirea de Alexandru Papadopol: "De aproximativ un an..."

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au pus punct unei căsnicii care a durat 12 ani.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol s-au despărțit, iar el și-a făcut bagajele și a plecat de acasă de vreo patru luni. Întrebată dacă informația este adevărată, actrița a preferat să spună: "Nu e totul roz, dar nu vreau să comentez".

Citeste si: Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol s-au despărţit! Prima ei declaraţie

Citeste si: Alexandru Papadopol s-a iubit cu Anemona Niculescu! Povestea de dragoste de care a uitat toata lumea! Spunea ca e sufletul lui pereche si ca de dragul ei s-a lasat de fumat.

Citeste si: De ce refuza Ioana Ginghina ideea de a adopta un copil, asa cum au facut Dragos Bucur si Dana Nalbaru. Actrita a facut tratamente de fertilizare nereusite, dar cu toate acestea exclude din start posibilitatea infierii | Video exclusiv

Totuși, pe blog, Ioana Ginghină scria de ceva timp că nu stă prea bine cu viața personală. Actrița care are și o fetiță cu Papi le spunea cititorilor săi că sora ei îi este de mare ajutor atunci când are nevoie de ajutor sau de sfaturi.

Mesajul Ioanei Ginghină care confirmă despărțirea de Alexandru Papadopol. Ce a scris actrița pe blog despre viața ei personală

"Spirit liber, self-sufficient, spune-mi cum vrei, da, asta sunt eu. Sunt mândră că sunt o femeie independentă! Însă această independeță este o sabie cu două tăișuri… căci sunt de aproximativ un an de zile într-o mare problemã personală și iată că super puterea mea „independența” m-a trădat în acest caz și m-am trezit că nu pot face față singură acestor probleme, deci nu mă pot descurca singură în orice circumstanță…
Stau prost însă la capitolul „Cere ajutor și ți se va da!”. Nu cred că e vorba de mândrie, vreau doar să rezolv lucrurile de una singură. (..) Dar uite că asta e problema, chiar nu mă pot descurca singură în orice situație. Adică poate aș putea, dar nu vreau. Nu vreau să „călătoresc” singură în această viață. Am nevoie de niște oameni dragi pe lângă mine, în compania cărora să mă simt în siguranță.

Am nevoie de sprijinul acestor oameni, care îmi întind mâna în vremuri grele, mă înveselesc când sunt tristă, îmi oferă dragoste când am nevoie de ea și mă sprijină atunci când sunt gata, gata să cad. Așa că în ciuda independenței mele feroce vorbesc cu sora mea aproape în fiecare zi…. Deși sunt 11 ani între noi și locuim la 250 de kilometrii distanță, avem o relație foarte apropiată. Bine, mi-am promis că nu voi folosi clișee obosite, dar nu mă pot abține, când vorbesc despre Elena, sora mea. (..) O admir, ce să mai, vreau să fiu ca ea.

Datorită ei, nu mă simt niciodată singură, pentru că știu că nu contează cât de rău stau lucrurile acum în viață mea, sora mea va fi mereu acolo pentru mine. Toți avem nevoie de o persoană care să ne dea speranțã în fața disperării și ne face să râdem până nu putem respira. Am 41 de ani și știu cât de rare sunt acest gen de relații, chiar dacă sunt persoane din familie”, scria Ioana Ginghină pe blog la începutul lunii mai.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate