Mesajul ispitei Andi după ce s-a aflat că a făcut videochat!

Andi a transmis un mesaj după ce s-a aflat că a făcut videochat.

Distribuie pe:

Autor: A. I.

Întrebat de o doamnă ce părere are despre faptul că în urmă cu mai mult timp el a făcut videochat, Andi a fost foarte sincer, mărturisind că la vremea respectivă se confrunta cu mari probleme financiare.

"Doamna mea, aţi fost dvs în locul meu? V-am cerut eu bani de mâncare sau bani să plătesc facultatea? Sau de chirie? Pentru că nu sunt din Bucureşti.

Sau abonamentul pentru 41? Aţi muncit dvs 12 ore pe zi, două job-uri (8h + 4h part time)? Eu am venit cu 1 milion în buzunar la Bucureşti. Cu atât au putut părinţii mei să mă ajute. Credeţi că i-am judecat că nu mi-au dat mai mult? Nu, le-am mulţumit şi pentru ăia. În loc să stau după posibilitatea lor, am ales să fac ceva. Când eşti tânăr eşti uşor de influenţat şi vrei să alegi 'calea mai uşoară'. Credeţi-mă că nu există 'calea mai uşoară', am plătit cu vârf şi îndesat pentru tot. Eu mi-am învăţat lecţia de la viaţă. Nu sunt mândru de trecutul meu, dar toate lucrurile pe care le-am făcut (bune/rele) m-au făcut omul de astăzi, atunci pot spune că sunt mândru de cine am devenit. Încercaţi să nu mai judecaţi! Nu ne naştem perfecţi, greşim, suntem oameni, aşa învăţăm", a fost mesajul lui Andi. 

O filmare cu Andi făcând videochat a ieşit la iveală. Nu este prima ispită masculină despre care se află că a făcut videochat, şi Cristi apelând la această modalitate pentru a câştiga bani.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

O cunoscută ispită de la "Insulă", pe site-urile de gay! Imagini halucinante cu el în acţiune

Andi este şi mai revoltat pe Hannelore! Ce se întâmplă în ultimul episod de la "Insulă" l-a scos din minţi

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Horoscop saptamanal 18-24 Ianuarie 2021: Leii sunt într-o formă de invidiat întreaga săptămână

Clipe de COȘMAR la Survivor România 2021! Un concurent a fost dus de urgență la spital

Dezvăluiri incendiare! O fostă elevă a lui Klaus Iohannis rupe tăcerea. Mărturisiri neașteptate despre președinte

SUA acuză iar China că minte de îngheață COVID-19

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies