Mesajul lui Adrian, fostul concurent de la Puterea dragostei, pentru cei care îi susțin pe Bianca, Jador și Mocanu: "Jadorașii, Mocăneii, Bibișorii..."

Adrian, fostul concurent de la Puterea dragostei, mesaj pentru românii care îi susțin pe Bianca, Mocanu și Jador

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Adrian de la Puterea dragostei
Adrian Iancu de la Puterea dragostei


In articol:

Adrian, fostul concurent de la Puterea dragostei, le-a dedicat o postare pe Instagram internauților care îi susțin și îi votează pe Bianca, Jador și Bogdan Mocanu.

Mesajul lui Adrian, fostul concurent de la Puterea dragostei, pentru cei care îi susțin pe Bianca, Jador și Mocanu: "Jadorașii, Mocăneii, Bibișorii..."

Adrian Iancu de la Puterea dragostei s-a pozat în mașină și a scris un mesaj pentru cei care îl înjură, amintindu-i cu această ocazie pe adversarii lui din emisiune: Jador, Bogdan Mocanu și Bianca Comănici.

Bianca, Bogdan Mocanu și Jador de la Puterea dragostei
Bianca Comănici, Bogdan Mocanu și Jador de la Puterea dragostei

Citeste si: Narcisa Guță, din nou în fața judecătorilor. De data asta cine o mai scapă? - evz.ro

"De la nivelul asta va uitați la mine, cei care ma înjurați, criticati și alte lucruri pe care dacă voi nu le puteți face sau nu aveți vorbe la voi, începeți sa vorbiti prostii sau sa înjurați din frustrare ca altul poate și voi nu. Pup Jadorasii, Mocaneii, Bibisorii și pe ceilalți care nu sunt așa importanți! Fără voi nu as mai fi fost pe piața acum și nu as mai fi avut reclama!

Citeste si: Alex Zănoagă de la Puterea Dragostei va deveni curând tătic! Ce face iubitul Siminei pentru a câștiga bani pentru creșterea copilului

Citeste si: Cum arată bunica Marianei de la Puterea Dragostei! Ce a spus tânăra despre bătrâna din Republica Moldova

Citeste si: Promo Puterea dragostei 16 octombrie. Jador spune adevărul despre relația lui cu Ella

Multumesc ca nu ați uitat de mine și ca-mi trimiteți mesaje cu diferite urări! Susțineți in continuare favoriții voștri, dar sa țineți minte ca mereu voi avea un loc in gândul, inima și viața voastră :) tot ce faceți este de necontrolat! Voi chiar vreți sa va abțineți in a-mi da mie importanta, doar ca.. vine de la sine! Cuvinte grele pe care nu toți le înțeleg, dar cu toate acestea, tot îmi veți da importanta in privat", a scris Adrian, fostul concurent de la Puterea dragostei.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Fiul Andreei Mantea, David, a fost întrebat dacă are iubită! Ce a răspuns: ”De ce minți?”

Alex Zănoagă de la Puterea Dragostei va deveni curând tătic! Ce face iubitul Siminei pentru a câștiga bani pentru creșterea copilului

Plușica, de infarct! Vedeta de la Puterea Dragostei, în costum de piele în fața lui Dragnea

Lidia Buble și Cornel Ilie, replici cu subînțeles pe Instagram! Internauții au observat totul: „Sunteți la fel, simțiți la fel…”

Iuliana Luciu și-a făcut un nou iubit! Cu cine se iubește sora Nicoletei Luciu! "Să îţi trăiască bărbatul"

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies