Mesajul lui Alex Bodi: ”Prea multă răutate, am plecat pe o insulă pustie!” A luat-o cu el și pe Bianca? Ce farsă au pus la cale cei doi, de fapt VIDEO

Alex Bodi s-a săturat de carantină și a anunțat că a plecat din țară, cu avionul. Ce farsă a pus la cale soțul Biancăi Drăgușanu?

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

Alex Bodi s-a săturat de carantină și a anunțat că a plecat din țară, cu avionul. Ce farsă a pus la cale soțul Biancăi Drăgușanu, pe 8 aprilie? El s-a lăsat filmat într-un avion, în timp ce se uita pe geam și bea dintr-un pahar cu șampanie. „Băieți, v-a prins carantina, îm pare rău pentru voi”, a spus Bodi.

Citeste si: Bianca Drăgușanu, o nouă intervenție estetică: "Am deja 3 săptămâni de la operație"

Citeste si: VIDEO | Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, primele declarații după apariția imaginilor în care se bat în public

Citeste si: Bianca Drăgușanu, despre împăcarea cu Alex Bodi: „Este vorba despre adrenalină, despre dependență”

Citeste si: Planul de redresare UE. Viktor Orban, către Merkel: Ce îmi ceri tu, Angela, este suicid! - evz.ro

Citeste si: OMS trage un semnal de alarmă: “Vaccinurile nu vor ajunge la timp” - bzi.ro

„La mine e exact 8 aprilie...Eram prea mulți în carantină și am zis că unul dintre noi să plece. Prea multă răutate în București, am plecat pe o insulă pustie! Noroc, să fiți iubiți”, a încheiat Bodi. (vezi câți bani a cheltuit Bodi pentru a o recuceri pe Bianca)

Alex Bodi a ieșit din carantină și a ”plecat” din țară. Ce farsă au pus la cale Alex și Bianca

Numai că, de fapt, după filmarea foarte veridică a ”fugii” lui Alex în străinătate, Bianca a postat și ea un filmuleț în care dovedește că soțul ei a glumit, filmându-se pentru clipul inițial chiar în casa lor, într-un cadru asemănător unui interior de avion.

Inventiv, Bodi a băgat un laptop cu o imagine "din avion" pe desktop, în mașina de spălat. A cărui ușă aduce, cât de cât, cu un geam de avion. Filmat de aproape, pare în timpul unei călătorii aeriene. Cand cadrul devine mai larg, lucrurile se schimbă și totul se transfărmă într-o poantă. Ingenioasă, e drept, care poate păcăli ușor.

Bodi și Bianca au stat în izolare aproape o săptămâna la vila lui Bodi din Mediaș. Apoi, cei doi, care s-au împăcat recent, s-au întors în București, în apartamentul afaceristului, aflat într-un complex rezidențial de lux.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop 26 Noiembrie 2020: astăzi norocul poate veni din cele mai neobișnuite situații

Alertă la granița României: Se închide tot! Măsurile care intră în vigoare vineri

Adelina Pestrițu și-a scos la licitație rochia de mireasă! Suma incredibilă pe care o cere și ce vrea să facă apoi cu banii

Victor Slav nu s-a izolat singur. Cine îi este mereu alături: „Sunt cu...”

S-a întors karma! Rivala Biancăi Drăgușanu, lăsată fără bani de guvernul britanic! I-au închis afacerea Dariei

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies