Mesajul lui Cosmin Cernat, inainte de incheierea show-ului Exatlon! Ce a transmis prin intermediul corespondentului special WOWbiz.ro in Republica Dominicana VIDEO EXCLUSIV

Cosmin Cernat, prezentatorul Exatlon, a transmis un mesaj, din Republica Dominicana, chiar inaintea semifinalelor.

Autor: D.C.

Cosmin Cernat a transmis un mesaj chiar din Arena Exatlon, prin intermediul corespondentului special WOWbiz.ro in Republica Dominicana.

“Mult a fost, putin a ramas! Urmeaza semifinalele si marea finala. O transmisiune maraton, live, de trei ore, de aici din Republica Dominicana. Va multumesc pentru ca ati fost alaturi de noi pana acum.

Sunt sigur ca veti fi si in continuare langa acesti baieti minunati, asa cum ati fost alaturi de toti concurentii. Si in numele lor vreau sa va multumesc. Va astept ca in ultimele doua zile de Exatlon sa fiti alaturi de Kanal D, de noi, aici in Republica Dominicana”, este mesajul lui Cosmin Cernat, prezentatorul Exatlon.

Jurnalistii WOWbiz.ro nu puteau lipsi de la ultimele editii ale celei mai urmarite emisiuni-concurs din Romania, Exatlon, de la Kanal D. Ca atare, avem un trimis special tocmai in Republica Dominicana, care ne va tine la curent cu tot ce se intampla in cele mai fierbinti zile de la Exatlon Romania.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies