Mesajul lui DJ Wanda pentru toti romanii de 1 Decembrie! "Nu pot spune ca Romania ar fi tara perfecta!"

DJ Wanda le transmite tuturor romanilor, cu ocazia Zilei Nationale de 1 Decembrie, sa fie mandri de tara in care traiesc si sa renunte la obiceiurile nocive care au facut ca tara lor sa fie privita din exterior ca un “spectacol burlesc”.

Distribuie pe:

fara descriereNu pot spune ca Romania ar fi tara perfecta! E un loc frumos, cu toate ca este vazut ca un spectacol burlesc! Nu Romania e vinovata de mana de parveniti care au pus stapanire pe tara! Fii tu mai punctual si respecta-ti cuvantul dat! Nu mai da spaga, nu-i mai tolera pe cei care te fura, nu-ti mai fie rusine sa recunosti ca esti romn atunci cand pleci in strainatate , fii mai atent cum te comporti in general! Haideti sa inspiram mai multa incredere si sa aratam ca si noi putem! Sa nune mai ingropam identitatea nationala! Romania, te iubesc!”, declara DJ Wanda.

DJ Wanda este una din cele mai non-conformiste vedete din Romania. Cunoscuta DJ-ita este recunoscuta pentru aparitiile sale excentrice si pentru evenimentele private sau publice la care mixeaza si joaca rolul de MC.

DJ Wanda a conceput pentru sezonul de iarna un nou tip de show pe care il pune in scena direct de la pupitrul de mixaj, avand deja agenda incarcata de evenimente chiar si dupa sarbatorile de iarna.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate