Mesajul lui Ionuţ Dolănescu după apariţia zvonului că ar fi murit într-un accident, alături de mama sa, Maria Ciobanu! Ce a transmis cântăreţul

La puţin timp după ce s-a scris că Maria Ciobanu şi fiul ei, Ionuţ Dolănescu ar fi murit într-un accident rutier, cântăreţul a transmis un mesaj.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Un site obscur a postat în urmă cu o zi, o ştire macabră, cu titlul ”Ionuţ Dolănescu şi Maria Ciobanu au murit azi dimineaţă într-un grav accident rutier”, iar ştirea s-a răspândit imediat.

Mai ales că titlul era pus peste o fotografie cu o maşină zdrobită în urma unui impact devastator. Fanii Mariei Ciobanu şi ai lui Ionuţ Dolănescu au intrat în alertă.

Însă, la scurt timp s-a aflat că este o informaţie falsă şi cei doi artişti sunt bine, sănătoşi. 

Ionuţ Dolănescu, aflat alături de familie în America, acolo unde locuieşte, a transmis un mesaj dur: ”Duşmanii mei vor să mor”, acesta este şi titlul unei melodii pe care a şi postat-o pe pagina sa de artist. Imediat, postarea sa a fost distribuităă de numeroşi fani, liniştiţi că artistul şi mama lui sunt bine. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Prima reacţie după ce s-a scris că Maria Ciobanu a murit într-un accident rutier! S-a dezvăluit că în maşină a fost şi Ionuţ Dolănescu!

Maria Ciobanu trece prin clipe dificile. Sotul ei este grav bolnav

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Aroganța de milioane de euro a lui Ion Țiriac. Nu o să îți vină să crezi ce a făcut!

Incredibil! România intră în Schengen?! Anunţ de ultimă oră al premierului Florin Cîţu

Surpriza anului! Cu cine se va căsători Denise Rifai? Este un bărbat celebru

Ciocoflenderul împlinește 85 de ani! HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR  

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies