Mesajul lui Klaus Iohannis de Ziua Copilului: „Aţi făcut eforturi extraordinare şi v-aţi adaptat şcolii online”

Klaus Iohannis a transmis un mesaj cu ocazia zilei de 1 Iunie, Ziua Copilului. Președintele le-a mulțumit copiilor români pentru înțelegerea și răbdarea de care au dat dovadă în aceste vremuri grele.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

Mesajul lui Klaus Iohannis de Ziua Copilului: „Eforturi extraordinare”
Mesajul lui Klaus Iohannis de Ziua Copilului: „Eforturi extraordinare”


In articol:

Preşedintele Klaus Iohannis, transmite copiilor în mesajul de Ziua lor,că ştie cât de greu le-a fost în aceste luni, că au făcut eforturi extraordinare exprimându-şi încrederea că aceste încercări îi vor face mai puternici şi că nu vor lăsa nimic să stea în calea ambiţiilor lor. El i-a invitat pe copii ca, prin respectarea regulilor sanitare, să fie aliaţii săi în această luptă împotriva virusului. 

Citeste si: Opera Comică pentru Copii își deschide porțile de Ziua Copilului! Una dintre piesele de teatru celebre va fi jucată gratuit în curtea instituției

„Anul acesta sărbătorim 1 Iunie în condiţii neobişnuite, întrucât trebuie să facem faţă cu toţii, de la mic la mare, luptei cu virusul care ne poate pune sănătatea în pericol. Ştiu cât de greu v-a fost în aceste luni, departe de colegi, de prieteni, de activităţile pe care le făceaţi zilnic cu plăcere. Aţi făcut eforturi extraordinare şi v-aţi adaptat şcolii online, înţelegând astfel că educaţia rămâne la fel de importantă în tot acest timp. Vă mulţumesc pentru că aţi fost înţelegători şi că i-aţi protejat pe cei dragi, pe părinţi şi mai ales pe bunici, care sunt cei mai vulnerabili în faţa bolii”, afirmă preşedintele, potrivit News.ro.

Citeste si: Doliu şi pierdere grea în PSD! A fost răpus de Covid-19 la doar 56 de ani - evz.ro

Citeste si: Unde te poti aseza cu prosopul pe plaja? Vicepreședinte ANAT a spus ce reguli TREBUIE respectate!

Mesajul lui Klaus Iohannis pentru cei care vor susține examene anul acesta

El le urează succes celor care vor susţine în curând examenele de Evaluare Naţională şi Bacalaureat, declarându-se convins că se vor descurca foarte bine.

Citeste si: S-a dat startul la distracție! Ce s-a întâmplat cu puțin după miezul nopții, după relaxarea măsurilor, în Centrul Vechi al Bucureștiului

”Am încredere că aceste încercări vă vor face mai puternici şi că nu veţi lăsa nimic să stea în calea ambiţiilor voastre. Dragi copii, Prin respectarea regulilor sanitare, fiţi aliaţii mei în această luptă împotriva virusului şi vă asigur că împreună vom depăşi cu bine această perioadă!”, conchide preşedintele.

Urmatorul articol
Citește și:

Fostul iubit al Andreei Mantea l-a amenințat pe Abi Talent, enervat că l-a jignit pe Alex Velea: „Îmi doresc să-l prindă Velea pe Babyanus ăla. Dacă-l prind eu...”

De astăzi, 1 iunie, putem merge la plajă! Ce reguli trebuie să respectăm. Anunțul oficial al autorităților

Se redeschid terasele! Iată ce reguli trebuie respectate cu sfințenie atunci când ieșim în oraș

Otilia Bilionera e prima artistă care dă cărțile pe față despre situația cântăreților: ”Cred că fac infarct”

Avertismentul dur al unui virusolog: „Iarna nu va fi uşoară. Nu scăpăm repede de măști”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies