Mesajul lui Klaus Iohannis pentru toti romanii de Craciun! "Voi face tot ce imi sta in putinta ca..."

novalue

Distribuie pe:

Autor:

Presedintele Romaniei a transmis un mesaj pentru toti romanii cu ocazia sarbatorii de Craciun. Klaus Iohannis a scris pe pagina sa de Facebook cateva urari si promisiuni.

"Dragii mei,
Crăciunul este o sărbătoare a familiei şi a copiilor. În România se află însă cei mai mulţi copii despărţiţi de părinţi din Uniunea Europeană. Siliţi de greutăţi să părăsească ţara şi să muncească în străinătate, mulţi părinţi îşi văd copiii o dată sau de două ori pe an. Alteori, îi văd odată la câţiva ani.

Singurătatea, abandonul, frica de ziua de mâine, absenţa dragostei îi transformă pe copiii rămaşi acasă în cetăţeni care cu greu vor şti să-şi găsească un drum în societate. Cum să fie generoşi şi cum să dăruiască dragoste în jurul lor când nimeni nu i-a învăţat căldura sufletească a unui cămin? Românii care au stat la cozi interminabile, pe ploaie şi frig, ca să mă voteze, au făcut acest lucru şi cu gândul la copiii lor. Au sperat că vor avea, în sfârşit, o şansă să se întoarcă acasă şi să trăiască o viaţă de familie firească.

Voi face tot ce îmi stă în putinţă pentru ca familiile să se reunească pe parcursul mandatului meu şi să vindece rănile lăsate de despărţirea îndelungată. De Crăciun, creştinii se adună în jurul bradului, cântă colinde şi mănâncă bunătăţi, cinstind naşterea Pruncului Isus în ieslea din Betleem. Gândurile mele se îndreaptă în aceste zile de sărbătoare către toţi copiii ai căror părinţi sunt departe, către toţi părinţii care duc dorul copiilor lor, către toate familiile de români din ţară şi din străinătate. Vă urez tuturor Crăciun binecuvântat, încredere în viitor şi speranţă în viaţa tuturor copiilor României!", a scris Iohannis.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate