Mesajul lui Ludovic Orban de Ziua Internațională a Copilului: „Pentru un părinte, orice clipă petrecută alături de copiii săi înseamnă acel prilej nepreţuit de a-i vedea cum cresc”

Premierul Ludovic Orban a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Internațioanale a Copiilor. Prim-ministrul consideră că perioada de izolare a fost una benefică pentru copii și părinți.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

Mesajul lui Ludovic Orban de Ziua Internațională a Copilului
Mesajul lui Ludovic Orban de Ziua Internațională a Copilului


In articol:

Premierul Ludovic Orban afirmă, în mesajul de de Ziua Internaţională a Copiilor, că împreună cu întreaga echipă guvernamentală, este decis să le ofere şanse egale tuturor copiilor României şi să găsească soluţii viabile pentru dezvoltarea lor. 

Citeste si: Mesajul lui Ludovic Orban de Ziua Internațională a Copilului: „Pentru un părinte, orice clipă petrecută alături de copiii săi înseamnă acel prilej nepreţuit de a-i vedea cum cresc”

„Este sărbătoarea copiilor, astăzi, o zi pe care le-o dedicăm în fiecare an cu multă bucurie şi cu sentimentul că ei sunt darul cel mai de preţ nu doar pentru familiile lor, ci şi pentru întreaga societate. Timpul pe care mulţi dintre români l-au petrecut alături de copiii lor în ultimele săptămâni, mai mult decât aveau posibilitatea înaintea epidemiei de coronavirus, va avea cu siguranţă o semnificaţie aparte pentru fiecare. Pentru un părinte, orice clipă petrecută alături de copiii săi înseamnă acel prilej nepreţuit de a-i vedea cum cresc şi cum evoluează, de a se apropia şi mai mult de ei şi a le înţelege frământările şi aspiraţiile. Pentru cei mici, sunt momente care vor deveni în timp o nepreţuită amintire a copilăriei”, consideră Orban

Citeste si: Narcisa Guță, din nou în fața judecătorilor. De data asta cine o mai scapă? - evz.ro

Citeste si: Opera Comică pentru Copii își deschide porțile de Ziua Copilului! Una dintre piesele de teatru celebre va fi jucată gratuit în curtea instituției

Mesajul lui Ludovic Orban de Ziua Internațională a Copilului

Pe lângă această bucurie şi susţinerea familiei, copiii au nevoie şi de sprijinul societăţii.

Citeste si: Anunțul așteptat de toți românii! Totul se termină! De la 15 iunie, viața nostră revine la normal

”Să-i ajutăm să crească frumos, educaţi şi responsabili înseamnă, în primul rând, să fim noi, la rândul nostru, exemple pentru ei, să-i învăţăm ce înseamnă empatia, respectul faţă de ceilalţi şi responsabilitatea. Şi, aşa cum se spune despre copii că sunt oglinda familiilor în care cresc, generaţiile de copii de acum, modul în care cresc, reflectă societatea românească. Prin deciziile pe care le luăm fiecare dintre noi, ca părinţi, educatori sau ca autorităţi avem un rol hotărâtor pentru viitorul lor. La nivel guvernamental, obiectivul este să susţinem învăţământul şi accesul nediscriminatoriu la educaţie, indiferent de contextul social”, afirmă prim-ministrul.

El îşi exprimă dorinţa de a oferi copiilor condiţiile să se dezvolte într-o Românie educată, amintind achiziţia de tablete pentru copiii care au o situaţie mai dificilă din punct de vedere social, astfel încât ei să poată continua să înveţe chiar dacă şcoala s-a mutat acum în mediul online, din cauza coronavirusului, precum şi posibilitatea acoordată părinţilor de a beneficia de zile libere cât timp vor fi închise şcolile şi grădiniţele.

”Împreună cu întreaga echipă guvernamentală, sunt decis să le oferim şanse egale tuturor copiilor României şi să găsim soluţii viabile pentru dezvoltarea lor. Le urez să crească sănătoşi, copilărie fericită şi să-şi urmeze fiecare visul!”, încheie Ludovic Orban.

Urmatorul articol
Citește și:

Fostul iubit al Andreei Mantea l-a amenințat pe Abi Talent, enervat că l-a jignit pe Alex Velea: „Îmi doresc să-l prindă Velea pe Babyanus ăla. Dacă-l prind eu...”

Începe marea relaxare a măsurilor! De astăzi se deschid terasele, plajele și se reiau spectacolele în aer liber!

Livian i-a trimis un mesaj surprinzător lui Jador! Ce i-a spus manelistului după ce s-a auzit că ar fi cu Ella de la Puterea dragostei!

Simina de la Puterea dragostei, atac fără precedent la adresa Biancăi: „Tu când te...cu Mocanu, cum era? Nerușinato!”

Lovitură de teatru în cazul Caracal! Alexandra Măceșanu, răpită de un interlop apropiat Clanului Sportivilor? Dezvăluirile lui Gheorghe Dincă EXCLUSIV

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies