Mesajul lui Mitica Popescu catre publicul sau! Artistul si-a speriat fara sa vrea admiratorii

Ajuns la venerabila varsta de 77 de ani si ramas vaduv dupa decesul sotiei sale, actrita Leopoldina Balanuta, actorul Mitica Popescu continua sa se poarte ca un lord al scenei si teatrului romanesc. Si asta, in ciuda neajunsurilor financiare sau a sanatatii subrede, oarecum fireasca pentru etatea sa.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereMitica Popescu are 77 de ani si aproape sase decenii de cariera in spateIeri, insa, in presa a aparut un material care il viza direct pe artist si il punea intr-o lumina defavorabila. Pe scurt, in materialul cu pricina se spunea ca Mitica Popescu a ajuns sa fie tintuit la pat si sa nu aiba cine sa ii dea o cana de ceai.  Imediat telefonul marelui actor a inceput sa sune necontenit, prietenii, apropiatii sai sau fosti colegi ai acestuia interesandu-se de sanatatea sa si oferindu-se sa ii dea o mana de ajutor daca este nevoie.

Asa se face ca Mitica Popescu a trebuie sa le explice ca e bine mersi si ca, surpriza!, se afla in vacanta. “Nu sunt bolnav! Sunt perfect sanatos si in niciun caz nu zac la pat. Sunt plecat intr-o excursie in afara tarii, in Italia. Ce sa va spun, am ajuns sa ma scuz ca ma simt bine. Imi suna telefoanul continuu si trebuie sa-i asigur pe toti ca nu am nimic. Sunt in vacanta”, a declarat Mitica Popescu pentru WOWbiz.ro.fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate