Mesajul lui Ștefan Bănică Jr după moartea Tamarei Buciuceanu: Mulțumesc pentru tot! Drum lin!

Vedete

Mesajul lui Ștefan Bănică Jr după moartea Tamarei Buciuceanu: Mulțumesc pentru tot! Drum lin!

Ștefan Bănică Junior, mesaj după moartea Tamarei Buciuceanu.

 

Ștefan Bănică Junior a postat un scurt mesaj la câteva ore după ce a primit vestea morții Tamarei Buciuceanu.

Artistul și actorul Ștefan Bănică Junior i-a adus un ultim omagiu Tamarei Buciuceanu printr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook. Bănică Jr a scris câteva rânduri despre marea actriță care s-a stins din viață astăzi la Spitalul Elias din Capitală.

"A murit Tamara. Noi ii spuneam tanti Tama.

A plecat spre mai bine și nu a luat nimic cu ea. In schimb, ne-a lăsat multe personaje nemuritoare in teatru, televiziune sau in film. Ele nu mor. Ele rămân pentru generații întregi, sa le descreteasca fruntile, sa le cultive. Asta înseamnă până la urma un ARTIST cu A mare! Asta a fost Doamna Tamara Buciuceanu! Mulțumesc pentru tot ce am învățat și m-ai învățat lucrând cu tine. Drum lin, tanti Tama!", a scris Ștefan Bănică Junior pe contul său oficial de Facebook.

Arșinel a sunat-o pe Tamara Buciuceanu înainte să moară! Ce au vorbit la telefon

Alexandru Arșinel a povestit ce a vorbit cu Tamara Buciuceanu cu câteva zile înainte ca marea actrită să moară în spital.

Fostul partener de scenă al Stelei Popescu, Alexandru Arșinel, a fost șocat să afle că Tamara Buciuceanu a încetat din viață astăzi.

Arșinel o sunase pe actrița în vârstă de 90 de ani zilele trecute.

Au stat de vorbă câteva minute, iar Tamara Buciuceanu îi mărturisea că nu se simte deloc bine.

Citeste si: Rodica Popescu Bitănescu, prima declarație după vestea morții Tamarei Buciuceanu: "O pierdere enormă!"

“Am vorbit cu Tamara acum câteva zile şi îmi spunea că nu se simte prea bine. Era internată în spital, dar nu se plângea. Îmi spunea: ”Arşinică, nu mă simt prea bine”. Ne este greu, foarte greu la toţi.

Nu îmi vine să cred cum se duc una după alta: Cristina Stamate, Stela Popescu şi acum Tamara. Tare rău îmi pare. A plecat un camarad, un prieten extraordinar. Îmi pare tare rău. Am jucat cu ea la Boema, la Tănase, în turnee prin străinătate, în toată lumea, o camaradă extraordinară, un om deosebit. Ca actriţă o judecă poporul, nu ştiu ce aş mai putea adăuga la ce adăugăm fiecare în fiecare zi despre această mare artistă. Dumnezeu să o odihnească şi să o primească în rândul marilor, uriaşilor artişti care s-au dus în ultimii ani”, a declarat Alexandru Arșinel, citat de cancan.ro.