Mesajul Mihaelei Borcea pentru fostul soţ, după ce Valentina Pelinel s-a afişat într-o rochie mulată, cu burtica de gravidă la vedere

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere
În urmă cu o zi a fost ziua de naştere a lui Cristi Borcea. Evident, prima care i-a urat ”la mulţi ani” a fost Valentina Pelinel. Blondina a ţinut să posteze şi pe reţelele de socializare un mesaj cu o încărcătură emoţională deosebită. 
 
”Unul lângă altul, faţă în faţă, mereu împreună, chiar şi în momentele când totul părea pierdut. Uneori, viaţa bate filmul şi iubirea învinge. Iubitul meu, soţul meu, tatăl copiilor mei, partenerul şi prietenul meu, toţi în acelaşi om, pe care l-am ales şi pe care înainte de a-l iubi, îl respect şi admir. La mulţi ani, iubirea mea!”, este mesajul transmis de Valentina Pelinel pe social media.
fara descriere
 
Evident, nici fosta soţie a lui Cristi Borcea, Mihaela, nu s-a lăsat mai prejos şi i-a transmis un mesaj, tot pe reţelele de socializare, acestuia, urându-i lucruri frumoase. De asemenea, Mihaela Borcea a postat şi o fotografie în care apare Cristi Borcea alături de copii. 
 
„De ziua ta îţi doresc, dragă Cristi, sănătate, multe zile înseninate de zâmbetul celor dragi ţie!! Fie ca grijile şi necazurile să te ocolească de azi înainte şi alături de familie să te bucuri de toate surprizele frumoase pe care viaţa încă ţi le oferă!! Să ne trăiască Antonia noastră frumoasă!!??????????”, i-a transmis Mihaela Borcea fostului ei soţ.

fara descriere  fara descriere
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate