Mesajul plin de durere al mamei care și-a îngropat copilul de 8 ani ucis de tată: „Sunt îngeri pe pământ”

Femeia care și-a pierdut copilul de 8 după ce a fost ucis de fostul soț și-a îngropat fiul.

Distribuie pe:

Autor: Andreea Burghelea


In articol:

Nu există durere mai mare pentru o mamă decât aceea de a-și vedea propriul fiu mort. Din păcate, femeia care și-a lăat copilul să plece în vacanță cu fostul soț a trecut prin clipe dramatice. Și-a dus la groapă propriul copul și doar ea știe cum a rezistat.

Citeste si: Mama copilului ucis de propriul tată este sfâșiată de durere. În lacrimi, femeia face declarații cutremurătoare: „De ce nu m-a omorât pe mine?”

Mama băiețelului din Cluj care a sfârșit măcelărit de prorpiul taă le-a mulțumit tuturor celor care au ajutat-o în această perioadă. Femeia i-a îndemnat pe oamenii care vor să trimită, un ultim omagiu în memoria lui Giyurika, să facă o donație la orice asociație caritabilă pentru copii.

Citeste si: Surpriză totală! Câți români au murit în pandemie față de 2019 - evz.ro

Citeste si: VIDEO. Mărturia macabră a tatălui care și-a omorât propriul copil de 8 ani. Ce i-a spus micuțului înainte să îl înjunghie: „L-am întrebat dacă vrea să...”

„Azi am trecut peste cel mai dureros moment din viață. Mulțumesc tuturor care au fost alături de mine prin fapte sau gânduri. Am simțit tot timpul că sunt ajutată, sunt îngeri și pe pământ, datorită lor o să reușesc să continui. Vă iubesc pe toți, Dumnezeu este cu noi! Aveți grijă de voi! Cei care simt că doresc să aducă un ultim omagiu în memoria lui Gyurika, pot să o facă donând la orice asociație caritabilă pentru copii”, a scris Annamaria Takacs pe Facebook.

Citeste si: VIDEO - Tatăl criminal a amenințat că se aruncă de la geam. Decizia șocantă a medicilor

Detalii uluitoare la autopsia copilului de 8 ani din Cluj! Tatăl și-a plimbat fiul mort pe bancheta din spate o zi întreagă

Copilul de opt din Cluj omorât de tatăl său și abandonat pe bancheta din spate a mașinii a stat acolo mai bine de 48 de ore.

Uciderea lui Takacs Gyorgy, copilul de opt ani din Cluj care a plecat în vacanță în Bulgaria cu tatăl său, a șocat pe toată lumea. Medicii legiști i-au făcut autopsia și au descoperit că băiatul era mort de mai bine de 48 de ore. Micuțul a fost ucis sâmbătă, iar trupul trupul neînsuflețit al copilului a zăcut pe bancheta din spate a mașinii tatălui, unde a fost găsit ieri dimineață.

Cu doar trei luni înainte de tragedie, Takacs Gyorgy a fost dat în judecată de fosta soție – Takacs Annamaria - care a cerut miterea unei ordonanțe președințiale prin care să fie suspendat, provizoriu, programul de vizitare stabilit în urma divorțului, potrivit informațiilor obținute de Gândul. De asemenea, femeia l-a mai acuzat pe fostul ei soț care era de meserie taximetist că își va lua copilul cu el în timpul orelor de lucur. Bărbatul a promis că va renunța la serviciu cât va avea copilul în grija lui.

Citește continuarea aici

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate