Mesajul plin de durere al soțului Laurei, femeia din Buzău găsită moartă lângă fiica ei: „Cu sufletul cernit de durere mă despart de iubita mea soție”

Laura, femeia de 26 de ani din Buzău care a fost găsită moartă în proria casă a fost condusă pe ultimul drum.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Laura a lăsat în urmă un soț iubitor care nu poate trece peste șocul pierderii., dar și o fiică care plânge și întreabă de mama ei.

Citeste si: Mărturia cutremurătoare a bărbatului care și-a pierdut familia în urma deratizării blocului din Timișoara: „Medicii s-au gândit că soția a încercat să se sinucidă”

Citeste si: Sfârșit crunt pentru o adolescentă de 13 ani însărcinată, răpită și violată de șase bărbați

Citeste si: Betty Stoian a simțit că mama ei va muri! Dezvăluiri cutremurătoare din viața fiicei lui Florin Salam

Mesajul plin de durere al soțului Laurei, femeia din Buzău găsită moartă lângă fiica ei: „ Cu sufletul cernit de durere mă despart de iubita mea soție”

În cea mai dureroasă zi din viața lui, soțul femeii din Buzău a scris un mesaj sfâșietor pe Facebook.
„Cu sufletul cernit de durere şi cu ochii plini de lacrimi, mă despart de iubita mea soție, Un suflet plin de bunătate s-a ridicat la cer, departe de noi, dar mai aproape de Dumnezeu, lăsând în urmă multă durere şi lacrimi. Despărţirea de tine, draga mea sotie este extrem de dureroasă. Cu sufletele îndurerate, te conducem pe ultimul drum pe tine, iubirea mea . Pentru dragostea şi bunătatea cu care ne-ai înconjurat îţi datorăm neuitarea. Dumenezeu să-i dea odihnă veşnică. Nu te voi uita niciodată!! 😢😢", a scris Florentin, soțul Laurei.

fara descriere

Sute de oameni au condus-o pe Laura pe ultimul ei drum, iar cei din familie i-au fost alături lui Florentin într-un moment de cumpănă. Fratele Laurei a postat un mesaj pentru bărbatul care i-a fost soț devotat.

„Off, cumnate, ai fost soțul perfect pentru surioara mea i-ai adus zâmbetul pe buze atunci când credea că nu există fericirea ai fost soțul perfect pentru surioara mea ai fost ești tatăl perfect pentru nepotica mea nu pot decat să iti multumesc ca mi am știut surioara fericită pentru acel puțin timp împlinită tu ești omul care i-ai îndeplinit cel mai frumos vis să devină mireasa o mamă împlinită", spune fratele Laurei, Cristian Sava.
Laura Sava, în vârstă de 26 de ani, a murit sâmbătă, în propria casă intoxicată cu monoxid de carbon. Lângă ea se afla fiica ei de șase ani care a putut fi salvată la timp.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate