Mesajul plin de lacrimi al Andreei Anghel! Cel mai emoționant video făcut în memoria băiețelului ucis de câini! Azi ar fi fost ziua lui de naștere

Pentru Andreea Anghel, mama lui Ionuț Anghel, băiețelul ucis de câini acum șapte ani în parcul Tei din Capitală, ziua de 18 august este una în care fiul căreia viața i-a fost curmată sub colții unui maidanez este amintit în mod deosebit. Era ziua lui de naștere…

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

Andreea Anghel, la mormantul lui Ionut Anghel
Andreea Anghel, la mormantul lui Ionut Anghel


In articol:

Ionuț Anghel ar fi împlinit, astăzi, 11 ani, iar în amintirea lui Andreea Anghel, mama băiețelului ucis de câini în Parcul Tei a realizat un video în care, pe micul altar în care, pe lângă fotografia copilașului, stau câțiva îngerași modelați după asemănarea lui, arde necontenit o lumânare.

Citeste si: Ce face pentru a se vindeca mama băiețelului sfâșiat de câini în parc! Andreea Anghel are o nouă ocupație

Citeste si: Au trecut 7 ani de la moartea lui Ionuț, băiețelul care a fost sfâșiat de câini! Ce se întâmplă acum cu familia lui?

Citeste si: Familia băieţelului ucis de maidanezi, într-un cadru de vis! Imagini exclusive cu părinţii şi frăţiorul lui Ionuţ Anghel în Laponia

Vorbind în șoaptă, parcă pentru a nu-l tulbura pe băiețel, Andreea Anghel i-a spus una dintre poezii pe care I le-a dedicat în anii scurși de la moartea cumplită pe care Ionuț a îndurat-o. ”La mulți ani, copilul meu, mulți pupici și inimioare! Hai, dansează, râzi și cântă și ignoră că ne doare! Astăzi este ziua ta, scumpă, veselă, senină! Fețișoara ta frumoasă, de emoție ți-e plină! Spune-mi, cum preferi să facem tortulețul, să îi punem floricele…”, șoptește Andreea Anghel, mărturisindu-și astfel durerea nemărginită.

”Timpul s-a oprit în loc pentru Ionuț pentru totdeauna. La 4 ani. Veșnic copilaș, veșnic drăgălaș, veșnic îngeraș! Odihnește-te în pace, pui dulce!”, a mai spus Andreea Anghel.

Citeste si: Doliu şi pierdere grea în PSD! A fost răpus de Covid-19 la doar 56 de ani - evz.ro

Andreea Anghel scrie poezii în memoria băiețelului

Andreea Anghel, de ani buni, își ostoiește durerea pierderii copilului, prin artă. Fie că modelează îngerașui cu chipul lui Ionuț Anghel, fie că scrie poezii pentru micuț  în toate se poate simți dorul pentru copilaș.

“În drumul tău spre soare,

Să te gândeşti la noi.

Vom fi mereu cu tine,

Erou între eroi!

Chipul lui Ionut Anghel, sursa de inspiratie pentru ingerasii care ii pazesc mormantul
Chipul lui Ionut Anghel, sursa de inspiratie pentru ingerasii care ii pazesc mormantul

Flori multe pentru tine

Copil frumos şi sfânt,

În suflet te purtăm

În cer şi pe pământ!”.

 

Cazul lui Ionuț Anghel a îngrozit România

Pe 2 septembrie se vor împlini 7 ani de la momentul care a îngrozit România: moartea lui micuțului Ionuț Cosmin Anghel, atacat de o haită de câini vagabonzi, în timp ce se juca în Parcul Tei. Timpul a trecut și durerea din sufletul părinților săi nu s-a stins. Mama lui Ionuț, Andreea, a avut grijă ca memoria acestuia să rămână vie și a înființat p asociație care să îi ducă mai departe memoria și să se implice în cazuri asemănătoare. Ionuț Anghel se juca alături de fratele său în Parcul Tei. Într-un moment în care au fost scăpați de sub observație de bunica lor, cei doi băieți au fugit. Din nefericire, Ionuț Anghel a fost prins de o haită de maidanezi și sfâșiat.

Galerie foto 
Citește și:

Hipertensiunea provoacă forme grave de COVID-19! Cadrele medicale trag un semnal de alarmă

Tânără, luată cu forța dintr-un mall din Arad. Fata a fost răpită de doi bărbați și o femeie

Un preot din Brașov s-a stins din viață din cauza coronavirusului La câteva zile, fiul și soția bărbatului au murit și ei

Ce afaceri are, de fapt, primarul care și-a umilit fiica. Profit de aproape 3 miliarde în 2019

O clipă de neatenție costă! Un șofer a rămas blocat cu duba într-un pasaj. Bărbatul a chemat polițiștii în ajutor

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies