Stiri

Mesajul postat de Lorena Balaci cu doar o oră înainte ca tatăl ei să moară! Nimic nu prevestea tragedia

Lorena Balaci a publicat un mesaj pe contul ei de Facebook cu doar o oră înainte ca tatăl ei să moară. Nimic nu prevestea tragedia care avea să urmeze la scurt timp.

Distribuie pe:

Autor: A. I.

„Viaţa după 40…Când aud bârfe despre mine, zâmbesc…am făcut mai multe decât ştiţi, staţi cuminţi”, a fost mesajul postat de Lorena Balaci cu doar o oră înainte ca tatăl ei să se stingă din viaţă.

Ilie Balaci, unul dintre cei mai mari fotbalişti români, a murit azi la vârsta de 62 de ani. S-a născut la data de 13 septembrie 1956, a evoluat ca mijlocaş şi a antrenat numeroase echipe.

Ilie Balaci a suferit în această dimineaţă un stop cardio-respirator. Medicii l-au resuscitat minute bune, însă, marele fost fotbalist nu a răspuns la stimuli.

Ilie Balaci a murit! A avut o carieră legendară ca fotbalist şi antrenor

15 ani a durat cariera de jucător a lui Ilie Balaci. 12 din aceşti 15 ani au fost petrecuţi la Universitatea Craiova, club pentru care a jucat în mai mult de 300 de meciuri oficiale şi cu care a câştigat şapte trofee.
 
Ilie Balaci avea 62 de ani şi a fost unul dintre cei mai mari jucători români de fotbal, supranumit de fani ”Minunea blondă”. Cariera sa se leagă de Universitatea Craiova, unde a jucat ăn perioada de glorie a formaţiei oltene. Din păcate, şi-a întrerupt prematur cariera din cauza unor accidentări. Nu s-a depărtat de marea dragoste, fotbalul. A fost antrenor, iar performanţe notabile a avut cu ehipe din Africa de nord şi din zona ţărilor arabe. 
Galerie foto