Mesajul postat de What's Up în urmă cu puțin timp: "Mai sunt 3 zile și pot să vorbesc"

La sfârșitul anului trecut, cunoscutul cântăreț What’s Up a fost implicat într-un scandal de proporții.

Distribuie pe:

Mesajul postat de What's Up în urmă cu puțin timp:


In articol:

Artistul a fost acuzat de iubită de violență domestică și a fost reținut pentru ultraj. Necazurile s-au ținut scai de el și după incidentul neplăcut. A fost dat afară dintr-un club cunoscut din cauză că a petrecut peste măsură.

Dacă începutul anului a fost destul de plin de evenimente neplăcute, What’s Up a decis să facă o schimbare de atitudine. Fanii au fost surprinși de unul din mesajele postate de artist pe contul său de Instagram în care anunță că a trecut și printr-o intervenție chirurgicală complexă.

”Mai sunt 3 zile și pot să vorbesc (am bătut femeia alături de care trăiam, am ajuns să fiu închis în penitenciar pentru ultraj!) TOATE ASTEA ȘI MULTE ALTELE LE AFLĂM PE 5 Februarie când am voie să vorbesc. P.s. o să vă explic atunci de ce a trebuit să tac atâta amar de vreme. P.S. pentru cei care se întreabă ce imi face hernia de disc: m-am dus de urgență să mă operez cu pareză pe piciorul stang, m-am operat, mai am o săptămână de stat la pat și sunt ca NOU! Ultimul p.s. mulțumesc celor care mi-au fost alături în perioada ce abia a trecut; mulțumesc fanilor care m-au intrebat: E REAL?! vă pup, vă iubesc, numa' bine tuturor!”, a scris What’s Up pe contul său de socializare.

Citeste si: Cine este femeia care și-a abandonat copilul de trei zile într-o casă părăsită

Citeste si: Scandal între doi adolescenți din Mangalia. Unul din ei este în comă! Totul s-a întâmplat din cauza unei fete

Citeste si: Ce sumă a cerut amantul Vioricăi din Blăgești pentru a apărea la televizor. Mirela Vaida a răbufnit

Prin ce alte peripeții a trecut What’s Up

Deși el cânta despre taxi-uri, se pare că nu prea îi îndrăgește pe șoferii lor. Dovadă stă chiar declarația unui taximetrist care a avut "onoarea" de a-l avea client pe What’s Up.

Mesajul postat de What's Up în urmă cu puțin timp:

În urmă cu mai mult de un an, în mașina bărbatului s-a urcat chiar cântărețul. Șoferul descrie cum s-a purtat What’s Up cu el.

”A urcat în taxi, nu a spus nimic, nu a salutat. Apoi mi-a comandat «Dă-i înainte». L-am întrebat unde vrea să meargă, mi-a spus «Mergi». Îl recunoscusem, m-am enervat și eu… I-am reproșat că nici nu a salutat când a urcat în taxi, el mi-a răspuns… «V-ați șmecherit și voi, taximetriștii!» L-am dat jos din taxi. Nu a comentat, a coborât și, probabil, a chemat alt taxi”, a dezvăluit respectivul taximetrist.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate