Vedete

Mesajul Principelui Nicolae, la un an de la moartea Regelui Mihai

În urmă cu un an, Regele Mihai I al României se stingea din viaţă. Astăzi, Princele Nicolae a postat un mesaj emoţionant, în reamintirea bunicului său.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.V.


Mesajul Principelui Nicolae, la un an de la moartea Regelui Mihaiicon photo

Principele Nicolae a postat pe reţelele de socializare un mesaj emoţionant despre bunicul lui, Regele Mihai: ”A trecut un an de când bunicul meu a trecut de partea celor veşnici. În fiecare zi simt cum veghează asupra noastră şi memoria lui va rămâne veşnică în sufletul meu şi prin mine. Odihneşte-te în pace, bunic şi Rege!”.

 

 

Slujbă impresionantă la parastasul de un an al Regelui Mihai!

"Serviciul religios va avea loc în Vechea Catedrala Episcopala si Regala a Mânastirii Curtea de Arges. Ulterior va fi rostita o rugaciune la mormântul Regelui Mihai I, în pridvorul Noii Catedrale Arhiepiscopale si Regale", a transmis Casa Regala.

Regele Mihai a încetat din viata, în 5 decembrie 2017, la ora 13.00, ora României, la resedinta privata din Elvetia, fiind înmormântat în 16 decembrie.

 
Lidia Buble este somată de Fisc să îşi plătească datoriile! Firma cântăreţei a făcut un profit colosal! | EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Doi români au gândit o afacere cu roboţi care valorează 3 miliarde de dolari!  Compania lor cu sediul la New York i-a uimit pe americani!icon photo

Stiri

Doi români au gândit o afacere cu roboţi care valorează 3 miliarde de dolari! Compania lor cu sediul la New York i-a uimit pe americani!

Daniel Dines şi Marius Tîrcă sunt doi români au gândit o afacere cu roboţi care valorează 3 miliarde de dolari.

Titlu secțiune