Mesajul Ralucăi Podea după ce fostul ei iubit, Florin Pastramă, s-a însurat cu Brigitte: "Nimeni nu o să-ţi ia vreodată locul"

Raluca Podea a transmis pe Instagram un mesaj după nunta fostului ei iubit, Florin Pastramă, cu Brigitte.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

"Nimeni nu o să-ţi ia vreodată locul", a scris Raluca Podea, aflată în vacanță, pe Instagram. Dacă acesta era un mesaj pentru fostul ei iubit, Florin Pastramă, numai blonda știe.

“Vreau să-i cer iertare dacă i-am greşit cu ceva. Îi mulţumesc pentru toate cuvintele frumoase pe care mi le-a adresat mie, personal. Dacă ea aşa a crezut, după o relaţie de doi ani de zile. Eu am vrut să fiu fericit. Cu ea nu puteam, toată ziua, de dimineaţă până seara, era cu băiatul ei. Dacă eram aşa nenorocit cum spunea ea, putea să mă iubească băiatul ei? Să mă considere tatăl lui? De dimineaţă până seara noi nu ne întâlneam. Vorbeam la telefon. Eu nu vreau o relaţie la telefon. Vreau să fiu fericit”, declara Florin Pastramă la TV, referitor la fosta lui iubită, Raluca Podea.

fara descriere

Raluca Podea i-a făcut praf pe Brigitte și Pastramă

Raluca Podea a făcut declarații dure referitoare la Brigitte și la Florin Pastramă după ce acesta a înlocuit-o cu fosta soție a lui Ilie Năstase.

“Nu mă interesează această babă moralistă şi acest agramat obsedat”, declara Raluca Podea despre cei doi, pentru Click.

”Săraca, dacă e mai bătrână decât Biblia ce să facă? Merge și ea la sală, dar concurență nu există. Diferența dintre noi este foarte mare și nu există termen de comparație. Oricum, nu suntem pe aceeași lungime de undă. (…) Florin este un subiect închis pentru mine. Eu nu mai vreau să aud de aceste două specimene debordante și faimoase. Nu mă interesează. Să facă borș, să se căsătorească, să facă copii mulți, dar el nu poate face copii. Iar în acest caz le doresc tot ce e mai bun în lumea asta”, i-a atacat ulterior Podea pe cei doi în Cancan.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate