Vedete

Mesajul "secret" al "Jaguarului", in casa de la Exatlon! Ce a scris Ionut pe pereti? Corespondenta speciala de la trimisul WOWbiz.ro in Republica Dominicana

Ionut Sugacevschi, finalistul de la Exatlon, ramane un campion.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


Mesajul "secret" al "Jaguarului", in casa de la Exatlon! Ce a scris Ionut pe pereti? Corespondenta speciala de la trimisul WOWbiz.ro in Republica Dominicanaicon photo

Ionut Sugacevschi, finalistul de la Exatlon, ramane un campion. Galateanul a reusit sa impresioneze pe toata lumea prin calitatile lui fizice si mai ales prin determinare. El a fost invins in finala de Vladimir Draghia pe baza voturilor telespectatorilor. 

Ionut s-a declarat in multe randuri un familist convins si a spus ca in momentele grele s-a gandit la sotia lui, pe care o simtea cum il incurajeaza de acasa. 

Dovada a acestui lucru sta si un mesaj scris pe peretii casei in care acesta a locuit alaturi de Razboinici, atunci cand isi castigau acest drept pe traseu. 

"Sa fii puternic nu este genetic, este sacrificiu si pasiune pentru ceea ce iubesti, familia", semnat Jaguarul. 

Mesajul a fost scris de Ionut deasupra patului unde a dormit. De asemenea, el a desenat, stangaci, si o inimioara. Exista si o mica inexactitate gramaticala, insa aceasta este de inteles in conditiile date si tinand cont ca Ionut s-a impus la Exatlon prin calitatile sale sportive.

Ionut Sugacevschi a castigat multi fani care nu-l vor uita prea usor. Jaguarul va ramane in istoria Exatlon.

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Azi, in "Dragoste si ura": Mavi, insarcinata din nou!icon photo

Vedete

Azi, in "Dragoste si ura": Mavi, insarcinata din nou!

Hasibe banuieste ca fiica ei, Mavi, ascunde ceva, in legatura cu “dragostea” care s-a infiripat intre tanara si Faysal.

Titlu secțiune