Vedete

Mesajul "secret" al "Jaguarului", in casa de la Exatlon! Ce a scris Ionut pe pereti? Corespondenta speciala de la trimisul WOWbiz.ro in Republica Dominicana

Ionut Sugacevschi, finalistul de la Exatlon, ramane un campion.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


Mesajul "secret" al "Jaguarului", in casa de la Exatlon! Ce a scris Ionut pe pereti? Corespondenta speciala de la trimisul WOWbiz.ro in Republica Dominicanaicon photo

Ionut Sugacevschi, finalistul de la Exatlon, ramane un campion. Galateanul a reusit sa impresioneze pe toata lumea prin calitatile lui fizice si mai ales prin determinare. El a fost invins in finala de Vladimir Draghia pe baza voturilor telespectatorilor. 

Ionut s-a declarat in multe randuri un familist convins si a spus ca in momentele grele s-a gandit la sotia lui, pe care o simtea cum il incurajeaza de acasa. 

Dovada a acestui lucru sta si un mesaj scris pe peretii casei in care acesta a locuit alaturi de Razboinici, atunci cand isi castigau acest drept pe traseu. 

"Sa fii puternic nu este genetic, este sacrificiu si pasiune pentru ceea ce iubesti, familia", semnat Jaguarul. 

Mesajul a fost scris de Ionut deasupra patului unde a dormit. De asemenea, el a desenat, stangaci, si o inimioara. Exista si o mica inexactitate gramaticala, insa aceasta este de inteles in conditiile date si tinand cont ca Ionut s-a impus la Exatlon prin calitatile sale sportive.

Ionut Sugacevschi a castigat multi fani care nu-l vor uita prea usor. Jaguarul va ramane in istoria Exatlon.

 

 
Valentin Ceauşescu a repurtat o nouă victorie în lupta pentru averea familiei! Vezi care a fost ultima decizie legată de acest proces!icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

De ce a ales Alexandru Arşinel să-i facă parastas joia Stelei Popescuicon photo

Vedete

De ce a ales Alexandru Arşinel să-i facă parastas joia Stelei Popescu

Pe 23 noiembrie se împlineşte un an de la moartea Stelei Popescu, iar familia, dar şi foştii colegi îi vor face parastase.

Titlu secțiune