Stiri

Mesajul sfâşietor al bunicii băieţelului mort după ce a fost operat la un spital privat” ”O dată cu el am murit şi eu”

Un băieţel de nici doi ani a murit la câteva ore după ce a fost operat de hernie inghinală într-un spital privat din Capitală.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.L.


Mesajul sfâşietor al bunicii băieţelului mort după ce a fost operat la un spital privat” ”O dată cu el am murit şi eu”

Ştefan Alexandru avea 1 an şi 10 luni , iar sâmbătă a fost operat de hernie inghinală. După ce s-a trezit din anestezie, băieţelul s-a simţit tot mai rău şi după câteva ore a făcut stop cardiac. Părinţii spun că personalul medical din spitalul privat a reacţionat târziu şi au fost nevoiţi să cheme SMURD-ul, care a intrat în spitalul particular şi a preluat resuscitarea.Era însă prea târziu pentru băieţel.

Băieţelul era nepotul unei cunoscute jurnaliste din Găeşti, care este acum distrusă. Aceasta a postat pe pagina ei de socializare un mesaj sfâşietor:
”Acest copil a fost nepotul meu, a fost sufletul şi viaţa mea. O dată cu el am murit şi eu. Aveţi aici toată povestea. Nu pot să răspund la telefon. Vă rog să mă înţelegeţi, dragi prieteni”, a scris Mariana Ionescu pe pagina ei de socializare.

Exatlon 15 noiembrie. Tensiuni la Războinici, chiar dacă au câştigat vila! Ce i s-a reproşat antrenorului Ionuţicon video

Titlu secțiune

Ce se întâmplă în procesul lui Cristian Pomohaci! Informaţii de ultimă oră de la tribunalicon photo

Stiri

Ce se întâmplă în procesul lui Cristian Pomohaci! Informaţii de ultimă oră de la tribunal

Cristian Pomohaci mai are de aşteptat până când va afla ce pedeapsă va primi pentru evaziune fiscală, faptă pe care a recunoscut-o în urmă cu o lună.

Titlu secțiune