Mesajul sfâșietor al dansatoarei lui Leo de la Strehaia după ce și-a pierdut copilul! ”Moartea nu mă mai sperie”

Cristina Enache, dansatoarea lui Leo de la Strehaia, trece prin momente cumplite pentru o mamă, ea fiind nevoită, de curând, să își înmormânteze fiul, ucis de o gripă la doar 11 luni.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

fara descriere
Cu inima sfâșiată de durere, Cristina Enache, dansatoarea lui Leo de la Strehaia, suferă cumplit din cauză ca fiul ei, Ayan, care avea doar 11 luni, a omorât de gripă, motiv pentru care a și postat un mesaj plin de emoție pe conturile ei de socializare.


In articol:

Citeste si: Cristina Enache, dansatoarea căreia i-a murit copilul de gripă, o face praf pe Olivia Steer! ” Mai bine ai un copil autist decât să îl duci la mormânt” EXCLUSIV

Citeste si: Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIV

Citeste si: Cele mai compromițătoare dezvăluiri despre Meghan și Harry. Cuplul e revoltat - evz.ro

Citeste si: Leo de la Strehaia, distrus de vestea primită: ”Nici nu mai pot să spun ceva...”

”Acum fix un an, la ora asta, te-am adus pe lume. Mi-e dor de tine și te iubesc veșnic Ayan. Mulțumesc că m-ai făcut fericită chiar și 11 luni cât te-am avut, alte femei mor fără sa știe cum e să fii mamă. Știu sigur că ai calea luminata și ești în dreapta lui Hristos, sper ca timpul să atenueze dorul de tine și ca timpul care va trece până te voi reîntâlni să treacă ușor. Moartea nu mă mai sperie nici o secundă, pentru că e poarta spre reîntâlnirea cu tine. Până atunci încerc să merg pe un drum bun pentru ca El să-mi ofere un locșor micuț alături de tine”, a fost postarea făcută de Cristina Enache, dansatoarea lui Leo de la Strehaia. Și, așa cum era de așteptat, rândurile scrise de mama îndurerată, au mișcat mii de oameni, cu toții încercând să o aline și să o îndemne să se ocupe cu maximă atenție de fiica care i-a mai rămas.

fara descriere

Copilul Cristinei Enache, dansatoarea lui Leo de la Strehaia, omorât de gripă

Cu doar o zi înainte de a se întâmpla tragedia, în disperare de cauză, Cristina Enache a publicat, pe contul ei de socializare, un anunţ care s-a viralizat imediat. Avea nevoie de ajutor, avea nevoie de sânge pentru micuţul care mai era ţinut în viaţă doar de aparate. ”Cristina Enache vă roagă să donaţi pentru fiul ei, Ayan, care are 11 luni şi e internat de 4 zile la spitalul Grigore Alexandrescu cu virusul gripei tip A foarte severa. I s-a oprit ficatul, rinichii şi majoritatea organelor din funcţionare şi azi am aflat că nu are suficiente trombocite în organism, şi acestea din urmă l-ar ajuta ca organele lui să funcţioneze din nou. Trombocitele acestea trebuiesc recoltate din SÂNGE TIP A2 NEGATIV, iar până luni dimineaţa (atunci deschid ei recoltarea) trebuie să găsesc suficienţi donatori încât aceste trombocite să-i salveze viaţa băieţelului meu. În momentul de faţă el respiră doar datorită aparatelor la care este conectat, are cateter în piept şi e umflat pentru că nu face pipi de 2 zile jumătate. Dacă aveţi aceasta grupă de sânge şi sunteţi din Bucureşti, va rog frumos să-i donaţi sânge şi să-i salvaţi viaţa. Precizaţi vă rog că este pentru pacientul Enache Ayan, are 11 luni şi e internat la etajul 1 Terapie intensiva. Sunt disperată şi as vrea din tot sufletul să scape cu viaţă, vă rog frumos ajutaţi-mă”, a fost mesajul care a fost distribuit masiv pe Facebook. Din păcate, deşi donatorii au apărut, iar mesajul a fost distribuit de zeci de mii de utilizatori, micuţul Ayan nu a reuşit să treacă de zilele critice, iar în urmă cu câteva ore i-a fost anunţat decesul.

Vestea că bebeluşul a fost răpus de boala severă a îndurerat zeci de mii de oameni care sperau ca micuţul să fie salvat dacă oamenii vor dona sânge. ”Zbor lin, îngeraş mic! Dumnezeu să vă întărească să treceţi peste această pierdere enormă”, a fost unul dintre miile de mesaje de condoleanţe care au fost postate de oameni care au reacţionat pentru salvarea copilului Cristinei Enache.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate