Mesajul șocant postat de Mariana de la Puterea Dragostei pe net: ”Jador m-a dezvirginat”

Mariana de la Puterea Dragostei a postat un mesaj șocant pe social media.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Mariana de la Puterea Dragostei a postat pe rețelele de socializare un mesaj care i-a pus pe gânduri pe susținătorii ei, dar și pe ceilalți concurenți din emisiune. Mariana a postat pe social media mesajul: ”Jador m-a dezvirginat, voi părăsi emisiunea”, însoțit de un emoticon ”speriat”.

Citeste si: Andra de la Puterea Dragostei, adevărul despre relația pe care o are cu fiica lui Adi Minune! Cele două s-au pozat împreună

Citeste si: Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei, gafă? Ce a postat pe internet ar putea să o pună pe gânduri pe Andra!

Evident, urmăritorii emisiunii Puterea Dragostei au reacționat imediat la mesajul apărut pe rețelele de socializare: ”Se anunță un cuplu în casa PD și o nuntă ca-n povești”, ”Asta chiar nu are toate țiglele pe casă”, „Nu cred în virginitatea Marianei!”, ”Eu mă intreb cu ce ,că nu o ,,sîmțit " nimic la el😂”, „Cred că e caternincă”.

Un alt lucru pe care Mariana l-a făcut de dragul lui Jador este schimbarea numelui pe rețelele de socializare. Acum, nu se mai numește Mariana Susarenco, ci ”Dior Dumitrache Adevărat”, iar înainte se numea și ”Marian Dumitrache Adevărat”.

Citeste si: Imaginea pe care Mariana de la Puterea Dragostei o vrea ștearsă de pe internet!

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate