Mesajul super emotionant pe care l-a scris Andreea Marin despre mama ei! Uite ce a scris vedeta! "Mama e un inger pentru mine de cand aveam noua ani"

Andreea Marin se gandeste zilnic la mama ei. Femeia a decedat cand ea avea doar noua ani.

Distribuie pe:

fara descriere"Zana" apare intr-un clip, "Dor de mama", al unor artisti din Moldova, care va fi lansat in curand.

”MAMA e dorul din mine cel mai puternic, nestins, de neoprit, pentru totdeauna. Sunt mamă astăzi, dar nu-mi amintesc o zi din viaţa mea sau o poveste importantă pe care să o fi scris în profesie, fără a avea cea mai puternică motivaţie: mama.

Cum ar fi gândit de mi-ar fi fost alături şi la maturitate, ce-ar fi simţit în clipele mele de vârf, dar şi în cele grele, care-ar fi fost sfatul ei la răscruce de drumuri… Nu voi afla niciodată răspunsul la aceste întrebări, dar sunt onorată astăzi să trimit, către cer, către EA, un nou mesaj de iubire.

fara descriereCum nimic nu pare a fi întâmplător în viaţă, un cântec profund izvorât din inima şi mintea unui copil orfan a ajuns la mine. O mâna de artişti cu har din Moldova de dincolo de Prut, cu toţii cunoscând într-un fel sau altul dorul şi depărtarea de mamă, s-au gândit să ducă visul acestui copil mai departe şi să-l transforme în mesaj de la inimă la inimă, dincolo de timp, de hotare, de fapte", a spus Andreea Marin.

”Iar eu… Cum vă spuneam, nimic nu e întâmplător. Nimic nu s-ar fi potrivit mai bine sufletului meu decât privirea, iubirea, scânteia mamei de odinioară. Caci personajul meu a fost real odată, dar astăzi e preţioasă amintire, dor şi motivaţie, aşa cum mama mea, înger de când aveam 9 ani, a fost de atunci, întreaga mea viaţă, pentru mine”, a completat ea.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate