Mesajul tranșant al lui CRBL pentru concurenții de la „Îmi place dansul”! Astăzi, la Kanal D, de la ora 20:00!

Tema propusă astăzi concurenților la „Îmi place dansul”, „Coregrafie pe hit-uri românești”, pare să fie pe placul acestora.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Toți concurenții de la ”Îmi place dansul” au încredere în puterea lor de seducție pe ritmurile alese cu grijă, pentru a atrage aprecierea juriului, dar și pe cea a telespectatorilor. Greu de impresionat însă, CRBL ține să le transmită un mesaj tuturor concurenților, înainte ca dansul să înceapă pe scenă.

„Vreau să subliniez ceva important. Acum aveți mai mult timp pentru repetiții. Îmi doresc să fiți mult mai responsabili și mai corecți cu voi, mai ales în oglindă, în sala de repetiții, unde vă doresc să ajungeți cât mai mulți și cât mai devreme!”, le-a spus acesta.

fara descriere

În timpul show-ului, CRBL le dă în continuare sfaturi prețioase tuturor concurenților, cu unul dintre ele argumentând o notă.

„Faceți, vă rog, diferența între coregrafia de scenă și coregrafia de videoclip! Ce-ai pus tu în scenă acum a fost o poveste care trebuia filmată și montată ca un videoclip. Pentru scenă nu te-a ajutat”, a subliniat CRBL.

Citeste si: Modificari in grila Kanal D: Ce se întâmplă cu emisiunile „Se strigă darul” și „Îmi place dansul”

Citeste si: Surpriza de proportii pentru CRBL pe platourile "Imi place dansul"! Sotia si fiica juratului au venit in culisele show-ului

Citeste si: MAKING OF “Imi place dansul”. Imagini, in exclusivitate, din culisele celui mai spectaculos show de dans

În această seară, un nou concurent va părăsi concursul „Îmi place dansul”. Cine va fi  acesta sau aceasta veți afla urmărind show-ul începând cu ora 20:00, la Kanal D.

De astăzi, emisiunea va fi difuzată în fiecare duminică, de la ora 20:00.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate