Mesajul tranşant al lui Florin Piersic cu ocazia Centenarului! "Nu pot să spun minciuni"

Actorul Florin Piersic a transmis joi seara, la un eveniment dedicat Centenarului, că îşi doreşte ca România „să-şi ia frâiele în mână”.

Distribuie pe:

Autor: A. I.

„României nu pot să îi transmit nimic, decât să-şi ia frâiele în mână, cei care conduc România. Eu doresc ca această ţară să fie ţara cea mai dulce, bună şi generoasă, mai plină de sentimentul că noi avem încredere în cei care ne conduc. Nu văd aşa ceva. Eu spun adevărul. Eu iubesc România. La vârsta pe care o am, nu pot să spun minciuni, nu se mai potriveşte cu vârsta, cu ceea ce gândesc eu.

Doresc să fie bine în ţara asta, dar credeţi că voi mai prinde eu, la vârsta asta, o schimbare în care să simt că totul se face cu grija pentru om? Pentru că aici este toată povestea. Mă întreabă mulţi oameni care vin la spectacolele mele dacă eu cred că va fi vreodată bine în ţara asta, iar eu spun că sigur, cred. Toată viaţa mea am fost un om care a sperat şi a crezut”, a declarat Florin Piersic, citat de Agerpres.

Actorul Florin Piersic, preşedintele Academiei Române, Ioan Aurel Pop, şi profesorul şi muzicianul Ioan Bocşa au participat, joi seară, la evenimentul intitulat „Ajun de Centenar”, dedicat elevilor din Basarabia.

Florin Piersic are 82 de ani

Legendarul actor Florin Piersic are 82 de ani, el urmând să împlinească 83 de ani la sfârşitul lunii ianuarie a anului viitor. De-a lungul carierei ce depăşeşte 60 de ani, Florin Piersic a jucat în zeci de filme.

Printre cele mai cunoscute se numără "Neamul Şoimăreştilor" (1965), "Mihai Viteazul" (1971), "Haiducii lui Şaptecai" (1971), "Fraţii Jderi" (1974), "Eu, tu şi... Ovidiu" (1978) sau "Trandafirul galben" (1982). 

În 2002, Florin Piersic a fost decorat cu Ordinul naţional Steaua României în grad de Cavaler "pentru prestigioasa cariera artistică şi talentul deosebit prin care au dat viaţă personajelor interpretate în filme, dar şi pe scenă, cu prilejul celebrării unui veac de film românesc".
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Kanal D, in straie de sarbatoare, de Centenar! „Neam Unit”, programul special de 1 decembrie, si Stirile Kanal D vor aduce in casele romanilor de pretutindeni emotia celei mai...

Legea pensiilor. Lovitură teribilă pentru 2 milioane de angajaţi!

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Dan Bittman susține că pandemia este, de fapt, o afacere: „E chiar bănoasă”

Lovitură cruntă pentru AUR! Dezvăluirea care îi scoate din joc. Ar prăbuşi ţara

Otrava care ne intoxică organismul în fiecare zi, fără să știm! Renumitul medic Alin Scarlat avertizează: Duce la boli grave și cancer!

Exclusiv EvZ. Bătălia pentru casele și terenurile din Kiseleff. Azi, Hotelul Triumf

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies