Mesajul transmis de bărbatul din Suceava care și-a lovit copilul și a fost filmat de soție: ”Nu trebuia să o fac”

Tatăl agresor care și-a bătut cu bestialitate copilul își caută scuze. Bărbatul susține că cei din jur l-au făcut să-și iasă din fire.

Bărbatul din Suceava care își lovește copilul
Bărbatul din Suceava care își lovește copilul[Sursa foto: Captură video]
Autor: Adriana Mihaela

In articol:

Bărbatul și-a lovit cu bestialitate copilul în repetate rânduri. La scena violentă a asistat și mama copilului, în imagini se vede cum femeia nu intervine să-și apere copilul din mâinile bărbatului. Din primele informații, bărbatul a fost reținut de oamenii legii. Totodată, mama copilului nu a recunoscut incidentul și a refuzat să depună plângere.

În lipsa unui certificat medico-legal, imaginile bătăii nu au nicio valoare în instanţă. După 24 de ore în arest, tatăl copilului a plecat liniștit acasă.Bărbatul a mărturisit că cei din jur l-au făcut să reacționeze așa. Mai mult, acesta dă vina pe profesori care îi atrăgeau atenția că băiatul nu învață.

Citeste si: Tatăl din Suceava care și-a snopit copilul în bătaie, lăsat în libertate de polițiști. Iată motivul pentru care băiatul a primit „corecția” dură

„Doamna învăţătoare, doamna director al şcolii, doamna asistentă care este în cadrul Primăriei. Toate îmi spuneau acelaşi lucru- copilul nu învaţă, copilul nu ascultă, că e obraznic, ştiţi, şi am clacat, pe baza nervozităţii.” a declarat bărbatul.

Citeste si: Noua lege a asociațiilor de proprietari. Mii de români sunt afectați! Urmează controale în blocuri?- bzi.ro

Bărbatul din Suceava care își lovește copilul
Bărbatul din Suceava care își lovește copilul cu sălbăticie[Sursa foto: Captură video]

Tatăl agresor susține că este prima dată când face asta

Potrivit unor surse, filmarea a fost făcută de fratele mai mare al copilului lovit. Tatăl agresor nu a vrut să comenteze imaginile, acesta a susținut că a fost prima dată când își lovește fiul. Nu l-am mai bătut. Cu toate că nu trebuia să o fac nici acum.

Acum îmi dau şi eu seama că...”, a precizat bărbatul.

Deși tatăl agresor susține că a fost prima dată când a recurs la un asemenea gest, rudele bărbatului l-au contrazis, spunând că nu este prima dată când bărbatul își lovește copiii.

Citeste si: Temutul Mircea Nebunu, mesaj dur către hunedoreanul care a nenorocit un copil, în parc! Cum l-a catalogat interlopul și ce le-a spus prietenilor lui despre agresor?

  Au fost bătuţi, când au venit atunci, cu furtunul. A zis ăla mic. Când a venit el din puşcărie. Când a venit, l-a bătut cu furtunul. Era de-aici şi cu tot cu picior.” a mai adăugat unchiul băiatului.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ana Morodan, probleme în pandemie! Prin ce clipe grele a trecut vedeta: ”Plângeam pe ture”

Ioana și Ilie Năstase, la un pas de împăcare după ce ar fi agresat-o până a chemat poliția! „Este normal. Cred că în orice familie exisă astfel de probleme”

Ana Morodan are cinci iubiți, după ce a pus punct unei relații de opt ani: „Ei știu unul de celălalt. Fiecare vine în ziua lui”

Horoscop Zilnic Joi 17 Iunie 2021: Gemenii vor avea parte de o zi foarte bună din toate punctele de vedere

Vaccinarea devine obligatorie! Cine trebuie să se vaccineze neapărat

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita superă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Bomba zilei despre Pfizer! S-a aflat adevărul. Toată lumea trebuie să afle

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies