Mesajul transmis de Cornelia Catanga înainte să moară. Ce îi spunea în fiecare zi lui Alex: "Înainte să moară cu o lună de zile"

Aurel Pădureanu face mărturisiri dureroase după moartea Corneliei Catanga.

Cornelia Catanga
Autor: Adriana Cristiana

In articol:

În doar câteva zile se vor împlini trei luni de la moartea Corneliei Catanga. Familia cântăreței a fost devastată după pierderea suferită, iar fostul ei soț nu-și revine nici acum. Înainte să moară, marea artistă îi tot repeta un lucru lui Aurel Pădureanu. 

Cornelia Catanga, mesaj pentru Aurel Pădureanu înainte să moară

Au trecut aproximativ trei luni de la moartea artistei Cornelia Catanga. Trei luni plini de durere pentru familia cântăreței. Aurel Pădureanu a declarat, de curând, în cadrul unei emisiuni, că se trezește plângând și se culcă la fel și că nu poate accepta faptul că fost lui soție nu mai este lângă el. 

Citeste si: Aurel Pădureanu, viața după moartea Corneliei Catanga! Dezvăluiri cutremurătoare: „Merg pe stradă și aștept...”

Înainte cu o lună înainte să moară, Cornelia parcă ar fi presimțit și că îl tot ruga pe fiul ei să aibă grijă de tatăl lui. 

Citeste si: Nu mai puneti leustean la ciorba! Este cea mai frecventa greseala! Medicii trag un semnal de alarma- bzi.ro

”Am fost vineri la un eveniment și simțeam în permanență, în timp ce cântam, o putere și bănuiesc că spiritual este lângă mine.

De câte ori mă scol, mă scol plângând și mă culc plângând. Cornelia îmi spunea mereu că sunt fete în meseria asta care cântă mai bine decât ea, dar eu îi spuneam mereu că are aura ei. Se îmbrăca într-un mod excepțional, se îmbrăca în felul ei. Cornelia a fost iubită enorm și am primit atât de multe mesaje din partea oamenilor. Întotdeauna, Cornelia, cred că a avut o premoniție, înainte să moară cu o lună de zile îi zicea lui Alexandru să aibă grijă de mine, să fie bun, să fie elegant în comportament ”, a declarat Aurel Pădureanu, într-o emisiune de televiziune. 

Cornelia Catanga, mesaj pentru Aurel Pădureanu înainte să moară
Aurel Pădureanu și Alex[Sursa foto: Captură YouTube]

Alex, fiul celor doi artiști, va pleca în America, așa cum și-a dorit regretata artistă. Aurel se gândește să meargă și el în Statele Unite ale Americii, măcar pentru o perioadă.

Citeste si: Aurel Pădureanu susține că ar fi primit mesaje „de dincolo” de la Cornelia Catanga: "E incredibil..."

”În septembrie o să vină iubita lui Alex din America și undeva la sfârșitul anului o să plece și el.

Dorința lui este de a merge cu el și vreau o perioadă să văd dacă totul iese bine acolo și după o să mă întorc acasă, în România. Acolo este locul lui. Alexandru este un talent ieșit din comun”, a mai spus soțul regretatei Cornelia Catanga.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Aurel Pădureanu, sfâșiat de durere. Declarațiile cutremurătoare ale interpretului de muzică lăutărească: "Nu cer nimic de la nimeni"

Aurel Pădureanu, mesaj emoționant la o lună de la moartea Corneliei Catanga: „Mă duc la cimitir în fiecare zi”

Aurel Pădureanu nu-și mai revine după moartea Corneliei Catanga. Lăutarul, strigăt de disperare: ”A murit cu focul ăsta...”

Smiley și Gina și-au botezat fiica în urmă cu două zile

SE DAU 1.000 de euro pe lună! Nu ai nevoie de facultate

SCANDAL IMENS! Cine este femeia pentru care Laurențiu Reghecamf divorțează de Anamaria Prodan? Ea este motivul real al separării. Este BOMBA ANULUI

Ce au descoperit în creierul morților de Covid?! E halucinant

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies