Mesajul tulburător al lui Florin Piersic Jr.: „Tata, să nu mă lași orfan”!

Fiul lui Florin Piersic a transmis un mesaj tulburător în perioada în care marele actor avea probleme de sănătate.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Florin Piersic a avut mai multe probleme de sănătate în ultima vreme, făcându-i pe cei din jurul lui să-și facă grii pentru el. Actorul are vârsta de 83 de ani și nu mai este în forma fizică din tinerețe.

Florin Piersic s-a operat în urmă cu câteva luni, iar fiul lui i-a transmis un mesaj tulburător atunci. „Eu am avut un moment mai trist în ultima vreme. Mi-a scris: «măi, tată, să nu îndrăzneşti să mă laşi orfan!»”, a povestit Florin Piersic pentru libertatea.ro.

Citeste si: INCREDIBIL! Așa s-a dus îmbrăcată Loredana Chivu la mormântul lui Arsenie Boca! ”Doamne ajută la toată lumea!” FOTO

Citeste si: Anamaria Preda, prima apariție în direct după scandalul sexual cu Nicușor Iordan! Cum a răspuns fiica lui Aurelian Preda când a fost întrebată dacă s-a lăsat de muzică

Citeste si: Mădălin None de la Puterea Dragostei are o nouă iubită? Poza care le-a pus pe jar pe fanele acestuia

fara descriere

Florin Piersic are o relație apropiată cu fiul lui

La sfârșitul lunii iunie, Florin Piersic a fost spectatorul la o piesă în care a jucat fiul lui. Florin Piersic Jr a reușit atunci să-și impresioneze celebrul tată cu prestația lui. Actriţa Ioana Calotă a fost şi ea la spectacol şi s-a arătat copleşită.

„Florin Piersic senior cum nu l-am mai simțit niciodată datorită spectacolului. Surprinzător, tulburător, o mie de motive trăit, jucat bulversant pentru noi, cei din public, de Florin Piersic Jr. Adevărat catharsis în seara asta! A fost o trăire pe care nu o voi uita niciodată!”, a scris Ioana Calotă.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate