Mesajul uluitor care a apărut pe pagina fostei amante a lui Ciprian Marica, Ana Muntean! „Seamănă cu Marica cel mic”

Mesajele răutăcioase apar în continuare pe pagina fostei amante a lui Ciprian Marica, Ana Muntean.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Ciprian Marica și Ana Muntean, fosta lui amantă, țin primele pagini ale presei de când s-a aflat că cei doi au avut o aventură care a fost descoperită chiar de soțul ei. Cei doi protagoniști se aflau împreună în camera de hotel când la ușa camerei a apărut soțul roșcatei și l-a filmat pe fotbalist doar în prosop și apoi și pe femeia cu care se iubeau amândoi.

Imediat după apariția imaginilor, Ana Muntean și-a sters toate paginile de pe rețelele de socializare, însă, ulterior, le-a redeschis. Pe Instagram ea a publicat mai multe imagini în care apare alături de soțul ei și de cei doi copii ai lor, semn că s-a întors la viața de familie și că cel înșelat a reușit să treacă peste escapada amoroasă pe care consoarta lui a avut-o cu fotbalistul Ciprian Marica. Tânăra mămica nu a reușit, însă, să scape de comentariile răutăcioase de pe pagina ei.

fara descriere

„Seamana cu Marica cel mic !👏😂😂😂”, este comentariul pe care un tânăr l-a scris în dreptul unei fotografii în care Ana Muntean apare alături de fiul ei și al soțului ei.

Citeste si: Ciprin Marica, apărat de Serghei Mizil în scandalul amoros: „Când ești ciocan dai, când ești nicovală primești”

Ciprian Marica vrea să o dea în judecată pe Ana Muntean

în vara anului trecut, Ciprian Marica a fost prins în timp ce se afla la hotel cu Ana Muntean, o prietenă de familie. Cel care i-a prins este chiar soțul femeii. Bărbatul i-a filmat pe cei doi amanți, iar clipul a fost făcut public abia acum. După incident, cei trei au discutat și au stabilit ca cele întâmplate să rămână între ei.

Acum, la un an de la incident, Marica este de părere că fosta lui amantă, Ana Muntean, este cea care a publicat clipul.

fara descriere

„Ciprian este convins că Ana este cea care a făcut publică filmarea. Fie pentru celebritate, fie pentru bani. O consideră o femeie fără scrupule. El și-a luat deja o echipă de avocați, care vor depune plângere penală. În urma anchetei, dacă se demonstrează că familia Munteanu a dat presei filmarea, el este dispus să îi dea pe aceștia în judecată.

Cineva vrea să îi prejudicieze imaginea și este dispus să meargă până în pânzele ale pentru a afla cine anume dorește să îi facă rău și de ce”, au dezvăluit surse apropiate fotbalistului, pentru impact.ro.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate