Meserie grea! "Fetitele" din Capitala s-au intors de la mare odata cu valul de frig si au program non-stop! Au clienti si la 4.00 dimineata. Iata dovada!

Valul de frig a gonit pasarile in tarile calde si "fetitele" de pe Litoral! Practicantele celei mai vechi meserii din lume s-au intors la vatra si si-au reluat activitatea, majoritatea in Bucuresti!

Distribuie pe:

fara descriere Fetitele din Bucuresti au revenit de pe Litoral, odata cu frigulCat au lipsit din Bucuresti, in lunile de vara, "fetitele" au avut timp de distractie la propriu si la figurat pe Litoral. Bronzate si cu nisip in slip, probabil, acestea au revenit la vatra, in vechiul Bucuresti!
Meseria e grea, intrucat, ele sau clientii lor au de recuperat... Asa se face ca pe siteurile de profil, "fetitele" posteaza anunturi... non stop! Nu conteaza ca e trecut de miezul noptii, intrucat activitatea cea mai intensa abia noaptea incepe!
fara descriere Imediat dupa miezul noptii "fetitele" incep sa posteze mesaj dupa mesaj pentru a-si agata clientii fara descriere Cand majoritatea romanilor dorm, in jurul orei 3.00 dimineata, in Bucuresti se "lucreaza" la foc automat fara descriere La ora 5.00 dimineata unii dintre noi se grabesc sa prinda primul metrou in drum spre serviciu. Altii incearca sa prinda linia telefonica libera pentru o programare
Pentru a iesi maibine in evidenta si pentru a agata clientii nocturni practicantele celei mai vechi meserii din lume, din Capitala, incep noaptea un adevarat razboi al anunturilor! "Pasarile de noapte" posteaza anunturi pe Internet aproape la minut, tocmai pentru "a lua fata" concurentelor. Acest lucru nu poate insemna decat un singur lucru... ca "fetite" chiar au de lucru!
Razboiul se mai domoleste pe la 5.00 dimineata. Dar nu-i o problema, intrucat reincepe odata cu ora 6.00-6.30 Semn ca cine se trezeste de dimineata are cei mai multi clienti sau... se lucreaza in ture!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate