Meteo: Starea vremii in urmatoarele trei zile în București și în țară

Prognoza meteo pentru următoarele trei zile în București și în țară.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Prognoza meteo


In articol:

Meteorologii anunță că temperaturile înregistrate zilele acestea sunt mai mari decât valorile medii normale pentru această perioadă. Prognoza meteo pentru următoarele trei zile în București și în țară.

Meteorologul de serviciu Constanța Vâlciu a precizat care va fi starea vremii în următoarele trei zile în București și în țară.

Prognoza meteo pentru următoarele trei zile: Luni

Atmosfera se va menține stabilă și în general lipsită de precipitații. În zonele joase din vestul, nord-vestul și centrul țării se va înregistra nebulozitate, ceață și posibile precipitații, burniță sau fulguieli în timpul zilei, noaptea și în regiunile din sud și sud-est. În celelalte zone ale României, la deal și la munte, vremea va fi predominant frumoasă cu cer variabil spre senin. Vântul va sufla slab și moderat. Luni, temperaturile maxime vor fi cuprinse între -2 și 10 grade, iar cele minime între -10 și 0 grade Celsius, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei și mai ridicate pe malul Mării Negre.

 

Prognoza meteo pentru următoarele trei zile: Marți

Marți va fi nebulozitate sau ceață, la deal și la munte cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab și moderat. Valorile termice vor fi peste media anuală în cea mai mare parte a țării. Temperaturi maxime între 1 și 8 grade Celsius și minime între -10 și 0 grade Celsius (mai ridicate pe litoral și în Dealurile de Vest).

Prognoza meteo pentru următoarele trei zile: Miercuri

Miercuri la deal și la munte cerul va fi variabil, iar în zonele joase (în regiunile de sud și est) condiții de ceață, condiții de burniță sau fulguieli. Vântul va sufla slab până la moderat. Miercuri, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1 și 10 grade Celsius.

Prognoza meteo

Prognoza meteo pentru următoarele trei zile în București


Luni:

În Capitală, pe timpul zilei cerul va fi variabil, iar noaptea vor fi condiții de ceață. Maximele termice înregistrate vor fi între 7 și 8 grade Celsius, iar minimele între -4 și -2 grade.

Citeste si: VIDEO | Cod galben de vreme severă: Vin ninsorile și viscolul peste România

Marți:

Marți, în București, condiții de ceață în prima parte a zilei, iar după amiază cerul va deveni variabil. Temperaturi maxime cuprinse între 5 și 6 grade Celsius, cele minime în jur de -2 grade Celsius.

Miercuri:

Ceață persistentă la primele ore, vântul va sufla slab, iar maxima termică nu va mai depăși 3-4 grade Celsius.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate