Meteorologii au emis un avertisment! Vezi ce se va intampla la noapte in toata tara!

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de ploi, vânt si ceata pentru Bucureşti şi 20 de judeţe din sudul, vestul şi centrul ţării, valabilă începând de miercuri.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descriereAvertizarea de cod galben a inceput inca de la pranz, insa abia de miercuri seara vor cadea cantitati insemnate de apa in Bucuresti, Craiova, Sibiu sau Timisoara. Acestea vor depasi, izolat, 50 de litri pe metru patrat.

Potrivit avertizării emise de Administraţia Naţională de Meteorologie, ploile se vor extinde în cea mai mare parte a ţării. În Crişana, Banat, Oltenia, sud-vestul şi sudul Transilvaniei, iar seara şi noaptea şi în cea mai mare parte a Munteniei vor cădea cantităţi însemnate de apă, care vor depăşi local 25 de litri pe metru pătrat şi izolat 50 de litri pe metru pătrat.

Vântul se va intensifica treptat în vestul, în sudul ţării şi la munte, zone unde va atinge la rafală 50 de kilometri pe oră, iar pe arii restrânse 70 de kilometri pe oră.

În Munţii Banatului şi în Carpaţii Meridionali, trecător, precipitaţiile vor fi şi sub formă de lapoviţă şi ninsoare.

Avertizarea cod galben a fost emisă pentru Bucureşti şi judeţele Ilfov, Călăraşi, Giurgiu, Prahova, Dâmboviţa, Teleorman, Argeş, Vâlcea, Olt, Dolj, Gorj, Mehedinţi, Caraş-Severin, Timiş, Arad, Bihor, Alba, Hunedoara, Sibiu şi Braşov.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate