Meteorologii au făcut anunțul! Cum va fi vremea până la sfârșitul weekend-ului

Meteorologii au anunțat că vremea va fi frumoasă tot weekend-ul 9-10 februarie. În întreaga țară vremea va fi însorită, iar temperaturile ridicate pentru această perioadă.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

Sâmbătă și duminică sunt anunțate temperaturi care vor depăşi, pe alocuri, 11 grade Celsius. În Capitală mercurul termometrelor va urca până la 9 grade Celsius.

„Pe parcursul zilei de sâmbătă, în ţară, mizăm pe o vreme în general frumoasă, cu valori termice în jurul celor normale pentru această perioadă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 0 şi 2 grade în estul Transilvaniei până spre 8 – 9 grade în extremitatea de sud şi sud-vest. Cerul va fi variabil cu unele înorări în nord-vest şi sud-est, dar probabilitatea de apariţie a precipitaţiilor va fi redusă. De asemenea, vântul va sufla slab până la moderat cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile minime de sâmbătă spre duminică vor fi cuprinse între -2 şi 0 grade, cele mai scăzute valori la polul frigului în estul Transilvaniei”, a precizat, pentru Mediafax, meteorologul de serviciu din cadrul ANM.

Duminică, vremea va fi predominant frumoasă ca aspect. Temperaturile vor fi în uşoară creștere faţă de ziua de sâmbătă, maximele situându-se între 1 şi 11 grade. Cel mai cald va fi în vestul şi sudul României.

În noaptea de duminică spre luni minimele vor fi cuprinse între -8 şi 4 grade, în creştere faţă de sâmbătă spre duminică. „În Capitală, vremea va fi în general însorită la final de săptămână, fără probleme, maxima de sâmbătă în jur de 7 grade, iar duminică 8-9 grade Celsius. Nu vor fi înregistrate precipitaţii”, a precizat meteorologul de serviciu. 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate