Meteorologilor le place piesa Andrei, chiar daca versurile suna asa: "Ne mintim ca la meteo / O fi soare, dar nu-l vad eu!"

"Intre noi e furtuna iar /Devastam tot, ca un uragan / Ne mintim ca la meteo / O fi soare, dar nu-l vad eu!", suna refrenul unei noi melodii interpretata de Andra. O stire conform careia meteorologii de la INMH ar fi fost scandalizati pentru ca ar fi fost facuti mincinosi, si chiar ar fi inaintat un memoriu spre CNA pentru a interzice melodia, a facut valva in presa. WOWbiz.ro a stat de vorba cu meteorologii pentru a afla despre ce e vorba.

Distribuie pe:

fara descriere

"Ascultasem melodia de multe ori. Am considerat-o o melodie comerciala si atat...", ne-a declarat Stefania Bunea, purtatorul de cuvant al Institutului National de Meteorologie(INMH). Pana azi de dimineata, cand in presa a aparut o stire despre meteorologii scandalizati de versurile care ii fac mincinosi! Mai mult, conform stirii ei ar fi inaintat si un memoriu spre CNA care ar fi cerut schimbarea versurilor sau interzicerea piesei! "Intr-o prima faza nu intelegeam cine a facut acea reclamatie la CNA, intrucat nu aveam cum sa nu stiu de o astfel de initiativa a INMH. Am ajuns la serviciu si am avut surpriza de a descoperi ca multi dintre colegi nici nu stiau melodia. De fapt, multi dintre ei nici nu au timp sa se uite la posturile muzicale sau sa asculte radio. Cat despre memoriu... nici vorba de asa ceva! E o inventie cu siguranta. Din partea INMH nu a existat un asemenea demers", ne-a declarat Stefania Bunea.

Totusi, am vrut sa aflam cum au reactionat meteorologii care au ascultat pentru prima data versurile cu pricina. "Sa stiti ca s-au amuzat! Chiar le-a placut piesa, iar versurile nu i-au deranjat!", a mai spus Bunea.

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate