Vedete

Metoda băbească la care a apelat Gabriela Cristea pentru a afla sexul bebeluşului: "A ieşit fată şi aşa a fost"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Metoda băbească la care a apelat Gabriela Cristea pentru a afla sexul bebeluşului: "A ieşit fată şi aşa a fost"icon photo
 
Gabriela Cristea şi Tavi Clonda se pregătesc să devină din nou părinţi de fată, iar artistul a mărturisit, în glumă, la ce leacuri băbeşti a apelat pentru a afla sexul primei fetiţe.  
 
"Învăţasem de la bunica şi de la mama nişte chestii numerologice, calcule pentru aflarea sexului bebeluşului. La prieteni le-am făcut, am râs, am calculat, la noi nu.
 
 
La Victoria, i s-a pus sare în cap Gabrielei, la o petrecere, şi a ieşit că va fi fată. Şi aşa a fost. Acum nu am avut timp să mergem nicăieri", a mai povestit Tavi.
 
 
Bianca Drăguşanu a fost atenţionată de Fisc să-şi platească datoriile! Vezi câţi bani a achitat Bianca! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Luni, de la 22:30, la “Vrei să fii milionar?”: Profesie surprinzătoare a unei concurente! “Sunt trainer la un studio de videochat”icon photo

Vedete

Luni, de la 22:30, la “Vrei să fii milionar?”: Profesie surprinzătoare a unei concurente! “Sunt trainer la un studio de videochat”

Gabriela Corliceanu este concurenta care păşeşte, cu paşi fermi luni, în competiţia “Vrei să fii milionar?”, pentru câştigarea marelui premiu.

Titlu secțiune