Metoda halucinantă prin care un italian a vrut să obțină certificatul verde. Bărbatul a încercat să scape de vaccinare cu un braț fals din silicon

Un localnic din Italia a încercat să păcălească cadrele medicale, pentru a obține certificatul verde.

Autor: Ștefania Ruxandra

In articol:

Gestul unui italian i-a luat prin surprindere pe medici. Bărbatul în vârstă de 50 de ani a încercat să-și însceneze vaccinarea, după ce s-a folosit de un braț fals din silicon.

Citeste si: Alexandru Rafila, anunț de ultimă oră. Românii nu vor trebui să prezinte certificatul verde, pentru a participa la slujbele religioase: "Avem nevoie de suportul Bisericii"

Un italian a vrut să obțină certificat verde, fără să fie vaccinat

Un bărbat din Italia s-a gândit la o metodă halucinantă pentru a face rost de certificatul verde. Individul, în vârstă de 50 de ani, a cumpărat o proteză falsă de silicon și și-a lipit-o de braț, iar mai apoi a mers la un centru de imunizare, pentru a fi injectat împotriva COVID-19.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Deși la început nu și-a dat seama de înșelăciunea pusă la cale de italian, asistenta a observat, în cele din urmă, culoarea brațului fals și l-a pus pe bărbat să își dea jos cămașa.

Șocată de gestul localnicului, cadrul medical a decis să anunțe imediat autoritățile, cu privire la fapta comisă.

Individul a vrut să păcălească cadrele medicale pentru a face rost de certificatul verde

Imagine cu caracter ilustrativ

[Sursa foto: PixaBay]

Italianul va răspunde pentru fapta lui în fața legii

Înșelăciunea comisă de bărbatul de 50 de ani nu a fost trecută cu vederea de oamenii legii, care au fost uluiți de gestul individului.

Citeste si: Varianta Delta va fi înlocuită de Omicron! Anunțul făcut de Raed Arafat: „Putem să avem şi alte surprize în viitor”

Italianul va fi nevoit să dea socoteală în fața justiției pentru tot ce a făcut, urmând să fie pedepsit: "Întâmplarea ar fi ridicolă dacă nu ar fi vorba de un gest de o gravitate enormă şi inacceptabilă, ţinând cont de sacrificiul pe care comunitatea noastră l-a plătit în vieţi omeneşti şi costuri sociale şi economice.", a declarat Alberto Cirio, președintele din Piemonte, pe pagina lui de Facebook.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies