Metode prin care sa agati in autobuz sau metrou fara sa pari un badaran sau un cocalar!

Trezit, mers la munca, venit de la munca si, mai apoi, bagat la somn. Pentru multi, aceasta este rutina, motiv pentru care viata sentimentala lasa de dorit in lipsa de timp pentru ea.

Distribuie pe:

fara descriere
Dar asta nu inseamna ca cei care au un astfel de program nu observa femeile atragatoare din mijloacele de transport cu care ajung la serviciu!

Insa, de la privit la agatat este cale lunga, iar statiile de autobuz sau de metrou par putine pentru a putea crea o mica legatura in baza careia sa ceri un numar de telefon sau o adresa de e-mail. Exista insa mici trucuri care pot fi folosite de barbati pentru “a pune mainile” pe femeile pe care au pus doar ochii in mijloacele de transport in comun.

1. Prezinta frumos

Daca nu esti curtenitor din obisnuinta, acesta este momentul. Incepe prin a-i atrage atentia cu un gest frumos: ofera-i scaunul, daca stai jos, pozitioneaza-te astfel incat ea sa aiba mai mult spatiu sau valideaza-i cardul daca o vezi ca se intinde neputincioasa catre aparat, daca esti in autobuz. Desi totul se intampla intr-un timp relativ scurt si, aparent, fara prea multa diversitate sunt multe moduri prin care un barbat ii poate atrage atentia intr-un mod placut unei femei intr-un mijloc de transport in comun.


Vezi si alte metode pe LYLA.RO


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate