Metrorex a făcut anunțul! Încă un angajat s-a infectat cu noul coronavirus

Metrorex a anunțat, marți, 12 mai, că un alt angajat s-a infectat cu noul coronavirus. Despre cine este vorba

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Un bărbat de 64 de ani, angajat al Metrorex, a fost confirmat cu coronavirus, însă el nu se mai prezentase la serviciu de săptămâna trecută. Colegii cu care el a intrat în contact se află în izolare la domiciliu.

Citeste si: Coronavirus România. 190 de noi cazuri de îmbolnăvire. Bilanțul ajunge la 15.778

Metrorex a făcut anunțul! Încă un angajat s-a infectat cu noul coronavirus

Metrorex anunţă că, marţi, a fost confirmat pozitiv cu coronavirus un angajat al societăţii care nu se afla la locul de muncă, fiind vorba de un bărbat de 64 de ani.

Angajatul respectiv nu are contact cu călătorii, prin specificul funcţiei precizăm că angajatul nu are contact cu călătorii, iar din 8 mai nu s-a mai prezentat la locul de muncă.

Citeste si: Klaus Iohannis, ședință cu Guvernul și cu Raed Arafat, înaintea ridicarii stării de urgență. Despre ce vor discuta

"În seara zilei de 11.05.2020, acesta şi-a anunţat şefii ierarhici că a fost testat şi confirmat pozitiv cu SARS-COV2. Din informaţiile pe care le avem în acest moment, angajatul nu prezintă simptome de boala Covid. Colegii acestuia, cu care a intrat în contact, se află în izolare la recomandarea Direcţiei de Sănătate Publică. Locul de muncă unde îşi desfăşura activitatea a fost dezinfectat", arată Metrorex.

Citeste si: Prima vedetă infectată cu coronavirus și vindecată nu se teme de o posibilă reinfectare. Iată cum a fost surprinsă Roxana Marinescu

Compania menţionează că a anunţat autorităţile competente în vederea adoptării măsurilor ce se impun în astfel de cazuri.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate